Varázsolja felejthetetlenné az ünnepeket a MOM Parkkal!

2023-11-17

Hangolódjon a MOM Parkkal – keresse fel régi kedvenceit és fedezze fel újonnan nyílt üzleteinket is. Téli Magazinunk lapjait is érdemes végigböngésznie, ha új ötleteket és a tökéletes ajándékokat keresi! Üzleteink prémium kínálatában szezonális kollekciók között válogathat, kozmetikai üzleteink új illatokkal, a téli bőrápolás kellékeivel és ragyogó smink kellékekkel várják. Öltöztesse fel otthonát csillogó díszekkel, találja meg az ünnepi asztal és a közös sütés-főzés kellékeit. Éttermeink és kávézóink pedig ínycsiklandó ételekkel és italokkal hangolnak az elkövetkező időszakra.  

Látogassa meg karácsonyi vásárunkat a Csörsz utca főbejáratnál december 24-ig. Fedezze fel a DanOn különleges, egyedi készítésű, exkluzív ékszereit, a Woodwick különleges illatgyertyáit, amelyek kihagyhatatlan kellékei az ünnepnek. Érdemes időt szentelni a Selyem és gyöngy egyedi, kézzel festett selyem sáljainak és ásvány ékszereinek is. A Stühmer a jól ismert mennyien finom szaloncukrok mellett többek közt lekvárokat, szálas teákat és ajándékcsomagokat is kínál.

A MOM Park idén is megrendezi jótékonysági fotózását: az itt készült egyedi képeslapokkal és naptárakkal nemcsak örömet szerezhet szeretteinek, hanem a kezdeményezésből befolyt összeget jótékony célra ajánljuk fel egy környékbeli alapítvány javára. 

Végül, de nem utolsó sorban idén harmadik alkalommal inspirálódhat a Youngart Képzőművészeti Vásárán, ahol 100 fiatal és ígéretes művész közel 500 alkotását tekintheti és vásárolhatja meg a nagyközönség egészen december 22-ig. Az idei ünnepi szezon is izgalmasnak ígérkezik: tartson velünk, hiszen a MOM Park karácsonykor is összehoz minket!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!