Give a little love at Christmas

Regisztráljon a MOM Park weboldalán, és örökítse meg a készülődés kellemes pillanatát, hiszen a fotózott képekből készült naptárakból és képeslapokból befolyt teljes összeget idén is jótékony célra, a 12. kerületi Kis Lépések Alapítvány javára ajánljuk fel.

Hangolódjon az ünnepekre nálunk és őrizze az adventi időszak emlékét egy családi képpel! A MOM Park és Xerox csapata minden nap 10:00 és 19:00 óra között várja az érdeklődőket.

Kérjük, válasszon időpontot a regisztrációs felületen, és jelenjen meg legalább 5 perccel a foglalt idősáv előtt! Egy idősáv 15 percre szól, azonban 5 percet meghaladó késés esetén a foglalást töröljük. Az elkészült képeket nyomtatott formában vagy elektronikus úton is hazaviheti.

Részvételével a 12. kerületi Kis Lépések Alapítvány munkáját támogatja, akik 2008 óta segítik terápiás kezelésekkel az autizmussal élő gyermekeket Magyarországon.Kedves Érdeklődő!A fotózásra beteltek az időpontok! Azonban továbbra is érdemes figyelemmel kísérni a honlapot, hiszen lemondás esetén a rendelkezésre álló helyeket feltüntetjük, és újra lehetőség nyílik rájuk jelentkezni.

Ha profi fotós nem is, de a díszlet a MOM Park fotózás után is rendelkezésre áll. December 16-tól egészen december 27-ig Ön is elkészítheti saját karácsonyi fotóját egy varázslatos környezetben.

Adatok megadása és időpontfoglalás

Kérjük, adja meg az adatait!
Válasszon időpontot!

Kizárólag a szabad időpontokat jelenítjük meg!


Nyomtatott képek formátuma és ára

Az árlista letöltéséhez kattintson ide!


A fotók kidolgozásában partnerünk a
xerox

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!