Szolgáltatások

Parkolás

Elektromos töltőállomás

Játszóház

Mobiltöltő

Infopult

Csomagmegőrző

Parkolás

Díjszabás

A MOM Park Bevásárlóközpont mélygarázsát a Csörsz utcai és az Alkotás utcai bejáratokon keresztül közelíthetik meg vásárlóink. A parkolás díja hétköznapokon 170 Ft minden megkezdett félóra után, vasárnap, valamint ünnepnapokon azonban ingyenes. A fizető automaták a Bevásárlóközpontból a mélygarázsba vezető kijáratoknál találhatók.

Ingyenes parkolási időszakok*:

Szombaton:
- az első óra ingyenes -
- további 3 óra ingyenes 15 000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás napján -

Vasárnap:
- egész nap ingyenes -

CINEMApink mozijeggyel:
- 3 óra parkolás ingyenes -

Mozijegyvásárláskor jelezze a CINEMApink jegypénztárában, hogy autóval érkezett, vagy aznapra érvényes mozijegyét mutassa be a MOM Park Infopultjánál, és kollégáink jóváírják a kedvezményt parkolókártyáján!
(A CINEMApink jegypénztár és az Infopult nyitvatartási idején kívül a garázsmesteri irodában igényelheti a kedvezményt.)

SPAR
5000 Ft feletti SPAR-ban történt vásárlás esetén 1 óra ingyenes. (csak a Sparban lehet érvényesíteni a jegyet)

Érvényesítés

- szombatonként 08:00-21:00 között -
- Információs pult: vásárlási blokk(ok) bemutatásával -
- a vásárlásnál kapott blokkok összevonhatóak -
- MOM Park Kártya tulajdonosoknak is -

*Az egyes üzletekben elérhető további kedvezményekről és azok feltételeiről kérjük, érdeklődjön az üzletekbenvagy az Információs pultnál!

Parkolás MOM Park Kártyával

Hétköznap:
- Az első óra parkolás ingyenes -
- 5000 Ft-os minimális feltöltés esetén extra 1 óra ingyenes parkolást biztosítunk, mely a feltöltés napjától kezdődően EGY HÓNAPIG használható fel -

CINEMApink mozijeggyel:
Ha aznapra érvényes mozijegyét bemutatja a MOM Park Infopultjánál vagy a MOM Park garázsmesteri irodájában (0-24), kollégáink 3 óra ingyenes parkolást vezetnek fel kártyájára.

Elektromos töltőállomás

A Csörsz utcai mélygarázs bejárat sorompójával szemben 4 db elektromos töltőállomás található, ahol a vásárlás ideje alatt ingyenesen töltheti fel autóját. A töltés ideje alatt a parkolást a normál díjszabás szerint kell rendeznie, további részletekért keresse a töltőállomásnál kifüggesztett tájékoztatónkat!

Játszóház

A MOM Park játszóháza a 3. emeleten, 700 m2-en várja a gyerekeket. A családbarát játszóházon belül két összenyitható születésnapi szoba és egy egészséges finomságokkal felszerelelt mini kávézó áll a gyerekek rendelkezésére. A játékok között kétszintes labirintust, rengeteg kisautót és kismotort, kreatív játékokat, kisházakat, felszerelt konyhát és mini boltot találnak az apróságok. A legkisebbek egy elkerített, minden oldalán puha burkolattal ellátott bébiszigetet vehetnek birtokba, az allergiás, kruppra hajlamos gyerekek pedig a sóhomokozóban gyógyulhatnak játszva.

A maximális biztonsággal tervezett Játszóház az 1. emeleten, a Griff Collection mellett található lifttel közelíthető meg.

Mobiltöltő

Kellemetlen helyzet, amikor a mindennapokban egyre nélkülözhetetlenebb mobiltelefon lemerül. Bevásárlóközpontunk értékmegőrző boxaiban a dugaljhoz csatlakoztathatja telefontöltőjét, melyet biztonságosan ott is hagyhat a töltés idejére. A boxok ajtaja 100 forintos vagy 1 eurós érmékkel működik, amik használat után természetesen visszajárnak.

Infopult

Bevásárlóközpontunkkal és üzleteinkkel kapcsolatos bármely kérdésével bizalommal fordulhat az Alkotás szinten található információs pult munkatársaihoz. Telefonon is felveheti velük a kapcsolatot a +36 1 487 5500-es számon.

Csomagmegőrző

Vásárlásai során nem kell felesleges csomagokat cipelnie magával, helyezze el azokat az első emeleti nyilvános mosdóknál található csomagmegőrző boxok egyikében. A csomagmegőrző az üzletek nyitva tartási idejében üzemel.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!