Szolgáltatások

Parkolás

Elektromos töltőállomás

Gyermekmegőrző

Mobiltöltő

Infopult

Csomagmegőrző

Parkolás

Díjszabás

A MOM Park Bevásárlóközpont mélygarázsát a Csörsz utcai és az Alkotás utcai bejáratokon keresztül közelíthetik meg vásárlóink. A parkolás díja hétköznapokon 170 Ft minden megkezdett félóra után, vasárnap, valamint ünnepnapokon azonban ingyenes. A fizető automaták a Bevásárlóközpontból a mélygarázsba vezető kijáratoknál találhatók.

Ingyenes parkolási időszakok*:

Szombaton:
- az első óra ingyenes -
- további 4 óra ingyenes 15 000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás napján -

Vasárnap:
- egész nap ingyenes -

Érvényesítés

- szombatonként 08:00-21:00 között -
- Alkotás szint, Információs pult: vásárlási blokk(ok) bemutatásával -
- a vásárlásnál kapott blokkok összevonhatóak -
- MOM Park Kártya tulajdonosoknak is -

*Az egyes üzletekben elérhető további kedvezményekről és azok feltételeiről kérjük, érdeklődjön az üzletekbenvagy az Információs pultnál!

Parkolás MOM Park Kártyával

Hétköznap:
- Az első óra parkolás ingyenes -
- 5000 Ft-os minimális feltöltés esetén extra 1 óra ingyenes parkolást biztosítunk, mely a feltöltés napjától kezdődően 2 hétig használható fel -

Elektromos töltőállomás

Az új, elektromos töltőállomás szolgáltatásnál az alábbi leírás szerepeljen A Csörsz utcai mélygarázs bejárat sorompójával szemben 3 db elektromos töltőállomás található, ahol a vásárlás ideje alatt ingyenesen feltöltheti fel autóját. A töltés ideje alatt a parkolást a normál díjszabás szerint kell rendeznie, további részletekért keresse a töltőállomásnál kifüggesztett tájékoztatónkat!

Gyermekmegőrző

Míg Ön vásárol vagy ügyeket intéz Bevásárlóközpontunkban csemetéje is remekül érezheti magát játszóházunkban a Fórum szinten. Közel 600 m2-en, rengeteg izgalmas kaland, játék és mini büfé is várja az örökmozgókat. A berendezést több korosztály igényeit figyelembe véve alakítottuk ki, és nem csak a bevásárlások idejére, de akár a szünidőben is remek kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a gyerekeknek.

A játszóház minden nap 10.00-től 20.00 óráig tart nyitva.

Mobiltöltő

Kellemetlen helyzet, amikor a mindennapokban egyre nélkülözhetetlenebb mobiltelefon lemerül. Bevásárlóközpontunk információs pultjánál, illetve a Fórum szinten a Vapiano mellett található 1-1 állvány, melyekhez bármilyen gyártmányú készülék csatlakoztatható, és feltölthető. A bokszok ajtaja 100 forintos vagy 1 eurós érmékkel működik, amik használat után természetesen visszajárnak.

Infopult

Bevásárlóközpontunkkal és üzleteinkkel kapcsolatos bármely kérdésével bizalommal fordulhat az Alkotás szinten található információs pult munkatársaihoz. Telefonon is felveheti velük a kapcsolatot a +36 1 487 5500-es számon.

Csomagmegőrző

Vásárlásai során nem kell felesleges csomagokat cipelnie magával, helyezze el azokat az Alkotás szinten, a nyilvános mosdóknál található csomagmegőrző bokszok egyikében. A bokszok ajtaja 100 forintos vagy 1 eurós érmékkel működik, amik használat után természetesen visszajárnak. A csomagmegőrző az üzletek nyitva tartási idejében üzemel.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!