Kortárs képzőművészet karnyújtásnyira

2023-11-07

Idén harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a youngart online galéria képzőművészeti vására a MOM Park 1. emeletén, a CinemaMOM mellett! Ez a különleges kortárs kiállítás és vásár is remek program a hétvégére, vagy ha szünetet tartana vásárlás közben: élvezze testközelből a csodás műveket egészen december 22-ig!

Bevásárlóközpontunk továbbra is nagy hangsúlyt fektet a művészet és a kultúra támogatására, így boldogan ad teret a Youngartnak, mely nagy szakértelemmel karolja fel a fiatal és tehetséges művészeket, hogy minél többen láthassák különleges alkotásaikat.

Az ingyenesen látogatható Youngart Képzőművészeti Vásár körülbelül 100 fiatal és ígéretes művész közel 500 alkotását mutatja be. Önt is várja a kiállítótérként berendezett 1. emeleti üzlethelyiség, a CinemaMOM melett! Sőt: kedvenc műtárgyait akár meg is vásárolhatja.  

Ezúttal olyan művészek munkáiban gyönyörködhet, mint Bács Emese, Becskei Andor, Békési Ervin, Haniko, Marosi Panni, Labrosse Dániel, Kővári Kamilla Virág, Nagy Gábor, Németh Marcell, Ódor Bence István, Tomasz Piars, Juhász Szilárd, Révész Ákos, Sütő Róbert, Szax Olivér, Szirmai Nóra, Szőke Péter Jakab, Marton Ákos Barnabás, PAF. 

Ha többet szeretne tudni a műalkotásokról, Spiegelhalter Vivien művészeti menedzser tárlatvezetései alkalmával rengeteg izgalmas információt gyűjthet. 

Az érdeklődők kerekasztalbeszélgetéseken is részt vehetnek olyan márkák képviselőivel, mint a Haken Design vagy a Hannabi.
Gazdagodjon művészi élményekkel és akár csodás műtárgyakkal is!  

Kövesse a youngart facebook oldalát az aktuális programokért, eseménysorozatokért.

A kiállítás nyitvatartása:
Hétfőtől szombatig: 10-től 20 óráig 
Vasárnap: 10-től 18 óráig 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!