Az ünnepvárás művészete

2023-11-14

Közeledik az advent, amikor nem csak ráhangolódunk az ünnepekre, de hozzálátunk az ajándékok beszerzéséhez is. A BUTLERS-ben számtalan ötletet talál, amivel meglepheti szeretteit vagy kicsinosíthatja az otthonát. 

Látogasson el Ön is a közkedvelt lakberendezési üzletbe, hiszen a jól megszokott portékák mellett különleges, adventi termékekkel találkozhat. Ennek az egyedi kínálatnak köszönhetően már a karácsonyt megelőző időszakban is beköltözhet lakásába a meghittség és az ünnepi hangulat! 

Egy adventi naptár például nemcsak kiváló ajándék, de csodás dísz is lehet. Számtalan különböző kalendárium közül válogathat: textil vagy papír alapon, változatos színekben és formákban! Persze a dekorálásnak csak az Ön képzelete szabhat határt! Rengeteg dísz, gyertyatartó, és égősor lapul a polcokon, sőt, még műfenyőt is vásárolhat.

Az ünnepvárás egyik kedvelt közös programja a főzés, mikor elkészítjük az adventi vagy a karácsonyi fogásokat. A BUTLERS ebben is segít Önnek! Mesés ünnepi terítékek, asztaldekorációk, étkészletek között keresgélhet, és még karácsonyi sütőformák, süteményes dobozok is találhatók a hívogató kínálatban! 
Ráadásul most olyanná teheti a karácsonyt, amilyenné Ön szeretné: lehet klasszikus vagy bohém, skandináv vagy amerikai, erdei vagy hegyvidéki! Bármilyen hangulathoz választhat megfelelő kiegészítőket a különlegesen széles választékban. 

Természetesen jobbnál jobb ajándékötletek is várják: nő, férfi, idős és fiatal is biztos örül majd azoknak a termékeknek, melyek a BUTLERS polcairól kerülnek a karácsonyfa alá! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!