Utazás az ízek világában

2021-06-01

Nem kell messzire mennie ahhoz, hogy végigkóstolja a világ ízeit: a MOM Park éttermeiben izgalmas gasztroutazást tehet. Vágjon bele Ön is a világraszóló kulináris kalandba nálunk!

Induljunk keletről! A Wasabi keleti – japán, koreai, thai – gasztroélménnyel, ramennel, misóval, teppanyakival, sushi makikkal, nigirikkel, kimcsivel, bentoboxokkal várja a vendégeket. Európába érve, a Foodstock kínálatából választhat gyrost vagy falafeltálat. A TG Piccolino az olasz konyha szerelmeseit várja: kóstolja meg a minestronét grissinivel, válogasson a tészták, halételek és pizzák között, és a fejezze be a sort egy erdei gyümölcsös panna cottával! A Vapiano is mediterrán ízeket kínál: kóstolja meg kedvenc tésztáját, pizzáját vagy salátáját a kínálatból, desszertként pedig a kedvenc pasticcinijét! Az olasz desszertek mestere az Angelo cukrászda, ahol igazi itáliai édességek – így Mimosa, profiterol, tiramisu, ricottatorta – közül választhat, természetesen egy erős olasz espresso kísérőjeként.

Európa közepe felé tartva kóstolja meg a Paulaner házi főzésű sörét és a hozzá illő nassolnivalókat és fogásokat, csülköt, borjúmájat, bécsi szeletet vagy faszénen sült húsokat. A Bagatelle péksége kézműves péksüteményeket – köztük a népszerű Ardenner – és specialty kávét kínál. Francia ínyencségekkel várja vendégeit az à table! pékség és cukrászda, ahol a hagyományos péksütemények mellett quiche-ek, egyedi ízesítésű croissant-ok, bobine-ok, eclaire készülnek frissen.

Az egész világ a tányérra kerül a Spíler-nél, ahol egyaránt kóstolhat klasszikus burgereket, buffalo csirkeszárnyat, tacót, hummuszt, steaket vagy borjúbécsit. Újragondolt hazai és nemzetközi ízeket, sok más fogás mellett faszénen sült húsokat, rántott csirkemájat, brassóit kínál vendégeinek a Leroy Bistro. Kalandozzon velünk az ízek világában, a MOM Park éttermeiben és cukrászdáiban!

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!