Gasztroélmények egyedi hangulatban

2021-06-01

Egy kellemes reggeli, brunch, ebéd vagy vacsora sokkal több, mint egyszerű étkezés. A MOM Park éttermei és cukrászdái egyedi hangulattal és különleges, inspiráló kulináris élményekkel várják vendégeiket!

Élvezze Ön az éttermeink kínálta kulináris élményeket: kezdje nálunk a napot egy egészséges reggelivel a Fruccola-ban, a Bagatelle-nél vagy az à table! pékségben.  Üljön be egy üzleti brunchra vagy költsön el egy kellemes ebédet vagy vacsorát barátaival, családjával a Leroy Bistro-ban, a Wasabiban, a Spíler-ben és a Vapianoban! Minden étterem más ízeket, hangulatot kínál: találjon rá Ön is a kedvenc helyére! Két étkezés között, vásárlás előtt vagy után frissítő kávéval és egy szelet finom süteménnyel várják kávézóink, cukrászdáink, az Angelo, a Szamos és a Tchibo.

Otthonában is számíthat ránk: elvitelre vagy házhoz szállítással rendelhető ételeink mindenütt hamisítatlan éttermi hangulatot teremtenek. A tálalás, a díszítés stílusossá és személyessé tételéhez válogasson a Tchibo, a Butlers lakásdekorációs kínálatából!

Gazdag ízek, egyedi hangulatú éttermek: inspiráló kulináris élményekkel várjuk a MOM Park éttermeiben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!