ÚJRA HÓDÍT A PINK!

2021-04-07

Tavaly nyár óta hódítanak és úgy tűnik, idén sem mennek ki a divatból a pink különböző árnyalatai. Hogyan érdemes viselni, milyen színekkel, darabokkal célszerű kombinálni? Utánajártunk!

Túl nőies, sőt kislányos? Erős hatást kelt? Nehéz más színekkel kombinálni? Lehetetlen kiegészítőt találni hozzá? Sok kérdés merülhet fel bennünk a pinkkel kapcsolatban, de egy biztos: nem lehet mellette szó nélkül elmenni. Így gondolták ezt a nagy divatházak is, akik tavaly bátran elővették és hódító útjára indították a pinket. Lássuk, hogyan lett újra népszerű ez a szín, és miként érdemes viselni!

A pink az előző évben került újra rivaldafénybe – szó szerint, hiszen a kifutókon is egyre gyakrabban szerepelt. Aztán a közösségimédia-csatornák is felkapták, számos híresség kezdte hordani valamelyik árnyalatát babarózsaszíntől ragyogó mély pinkig pulóverként, izgalmas nadrágkosztümként, sneakersként, bőrdzsekiként. Emellett a frizurák, körmök és lakásdekorációk is pinkre váltottak: érdemes megkeresni a #colorpink hashtaget az Instagramon! Pink vagy más erős árnyalatú darabokért pedig nézzen be a H&M, a Gant Woman, a Gant Man, a Gerry Weber, a Karl Lagerfeld, a Liu Jo, a Mohito, a Reserved és a United Colors of Benetton üzleteibe! Szívesen felpróbálna egy pink vagy valamilyen határozott árnyalatú cipőt? A CCC-nél, az Office Shoes-nál vagy a Salamandernél biztosan megtalálja, amire vágyik!

Nemcsak a szettek egyes ruhadarabjai, de a kiegészítők – zoknik, harisnyák, táskák, csatok, kalapok, napszemüvegek és természetesen most a maszkok – is elérhetőek pink színben. Az egyébként visszafogott, elegáns, akár fekete, fehér vagy szürke öltözetet, farmert, inget – ilyeneket kínál a NUBU és a 4_skandinavia – remekül feldobja egy feltűnő színű kiegészítő, ami izgalmas, vibráló megjelenést kölcsönöz viselőjének. A Furla, a Griff Collection és a Michael Kors üzleteiben biztosan megtalálja a megfelelő színű és árnyalatú darabot! Ha pedig fehérneműt keres a divatszín valamelyik árnyalatában, nézzen be az Intimissimi vagy a Calzedonia üzletébe!

A pink nem csak visszafogott színek mellett jelenhet meg egy-egy összeállításban. Szereti az arany kiegészítőket, láncokat, táskákat, cipőket. Akár harsány piros vagy mélykék mellé is viselhetjük: ilyenkor természetesen teljesen más az outfit üzenete. A merész színpárosítást viselők mindenütt magukra vonják a figyelmet, határozottságot, önbizalmat, kreativitást sugároznak.

Akár pasztell vagy látványosan erős árnyalatban hordjuk, ruhadarabként vagy kiegészítőként viseljük, a pink feldobja a megjelenésünket – ami remekül illik a pezsgő tavaszi hangulathoz. Ünnepeljük pinkkel az új évszakot!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!