ÉLVEZZE KEDVENC FOGÁSAIT ÉTTERMEINK TERASZAIN!

2021-04-22

A járványhelyzet enyhülésével egyre inkább visszatérhetünk a megszokott életünkhöz. A legújabb, 175/2021. (IV. 15.) kormányrendeletnek megfelelően, miután a beoltottak száma elérte a 3,5 milliót, április 24. szombattól éttermeink teraszain már helyben is elfogyaszthatja rendelését.

Élvezze a kellemes hangulatot a Leroy Bistro, a Fruccola, a Spíler Buda, a Paulaner, a Vapiano és a Wasabi újra nyitva tartó teraszain, melyek április 24-től az alábbi szabályok betartásával látogathatók:

·        A vendéglátó üzletek teraszán reggel 5 óra és este 9.30 óra között a tartózkodás és a megrendelt étel és ital elfogyasztása megengedett.

·        A kerthelyiségében és teraszokon az az üzlet dolgozói kötelesek maszkot viselni, míg a vendégeknek ez nem kötelező.

Indulás előtt, kérjük, tájékozódjon az éttermek és üzletek pontos nyitvatartásáról!

A távolságtartásra és a maszkviselésre vonatkozó szabályok továbbra is érvényesek. Kérjük, a MOM Park területén mindig viseljen maszkot, és tartsa be a másoktól való 1,5 méteres távolságot – akkor is, amikor üzleteink előtt várakozik! Köszönjük, hogy velünk együtt odafigyel a biztonságra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!