TEGYE MÉG VONZÓBBÁ TEKINTETÉT!

2021-04-07

A szem a lélek tükre, halljuk gyakran. Sokat számít, hogyan sminkelünk, emeljük ki szemszínünket, mivel hangsúlyozzuk a szempilla hosszát, a szemöldök ívét. A Bobbi Brown üzletében megtalálja a legújabb sminktermékeket, melyekkel megfelelő hatást adhat tekintetének.

Be Who You Are (Légy önmagad) – szól a Bobbi Brown filozófiája. Az üzlet olyan sminktermékeket és -kiegészítőket kínál, melyekkel kiemelheti arcának egyedi vonásait. Bármilyen stílust – természetes, visszafogott, erőteljes – is kedvel, akármilyen alkalomra készül, itt megtalálja azokat a termékeket, melyekkel elérheti a tökéletes hatást. Mivel a legjobb smink is csak akkor érvényesül, ha az arcbőr megfelelő előkészítést kap, a Bobbi Brown modern bőrápolási termékeket is ajánl vásárlóinak.

Szóljon ez a tavaszi szezon a határozott tekintetről! A Bobbi Brown ehhez a tartós hatású, a nedvességnek is ellenálló Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencilt ajánlja, mellyel remekül kiemelheti szemöldökívét. Vízálló formulájának köszönhetően nem kenődik el, nem fakul ki a színe, így a szemöldök egész nap ápolt és rendezett marad. A tökéletes szemsminkhez használja a Long-Wear Cream Shadow Sticket és a Smokey Eye Mascarát is – így biztos lehet abban, hogy sehol nem marad észrevétlen!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!