Modern technológia minden otthonba

2023-09-05

Szeptember 4-től elsők között a Dyson Demo Zone MOM Parkban vásárolható meg a legújabb vezeték nélküli Dyson porszívó, a Gen5 Detect. Az eszköz továbbfejlesztett egygombos vezérlése friss felhasználói élményt biztosít, miközben a megújult tisztítófejek garantálják a valódi higiéniát.

A megnövelt 10 cellás akkumulátorral és a piezoszenzor által optimalizált szívóerővel akár 70 perces teljesítményvesztés nélküli takarítás is elérhető, mely alatt a Fluffy Optic™ és a Digital Motorbar™ tartozékok minden felületen tökéletes tisztaságot hoznak el otthonába. A Fluffy Optic™ kiegészítő minden eddiginél erősebb LED világítással rendelkezik, így akár 300 mm távolságon belül felfed minden piszkot, legyen szó akár a mikroszkopikus méretűekről. Készüléke eközben minden eddiginél részletesebb elemzéseket jelenít meg a takarítási eredményekről az LCD-kijelzőn.

A Dyson eszköze háziállatok mellé is ideális megoldás, hiszen a hajszál-eltávolító technológiával bíró Digital Motorbar™ és Hair Screw Tool elektromos tisztítófejek segítségével nem csak a felszínről, hanem a felületek mélyéről is eltávolítja a különböző szennyeződéseket. A fejlesztéseknek köszönhetően immár elmondható, hogy a Dyson Gen5 Detect HEPA minősítéssel rendelkezik, így akár a vírusokat is megszűri. A HEPA szűrő segítségével a porszívó magában tart minden koszt, mely a levegőbe visszajutva káros lehetne. A Gen5 Detect minden helyzetben remek megoldást jelent. A szívócsőbe beépített por -és résszívó egy gombnyomással használhatóvá válik, pillanatok alatt, időveszteség nélkül nagyteljesítményű kéziporszívóvá alakítható a készülék. Használata ilyenkor is kényelmes, köszönhetően az újratervezett, még ergonomikusabb markolatnak.

Fedezze fel a Dyson Demo Zone legújabb technológiáit!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!