Három lebilincselő történet

2023-09-05

Mit jelképez a Dreher sörökön fellelhető mágikus háromszög? Mitől válik igazán szórakoztatóvá otthonunk kitakarítása? Milyen láthatatlan adathálózat jön létre rólunk, miközben mobilapplikációinkat használjuk? Három érdekfeszítő téma, három letehetetlen könyv az Anima Könyvesbolt polcairól.

A magyar sörfőzés legendái Iglódi Csaba A Dreher-szimfónia — Komlótól a koronáig — Családregény négy tételben című műve a Dreher család történetét, az általuk megélt, igazi magyar álmot mutatja be. Hogyan jutott el a neves sörfőzde mai méretéig? Mit adott hozzá a négy generáció négy különböző szakembere a híres magyar márkához? Többek között ezt járja körbe Iglódi a kétszáz évet átölelő, valódi road movie-kat idéző családregényében.

Fabula a rendrakásról
Az Abrakadabra és máris kész! - Mese a varázslatos rendrakásról című gyermektörténet Fülöp nyuszival, Bundás borzzal és Brúnó macival a főszerepben, játékosan meséli el az erdőlakók történetét, akiknek nincs kedvük kitakarítani otthonukat, ezért úgy döntenek, barátaikhoz költöznek. Az út során azonban nemcsak új tapasztalatokat szereznek, de a takarítást is megszeretik.

Adathálózatok, ahogy még sosem láttuk Ön is tucatnyi appot használ nap mint nap? Tudta, hogy legtöbbjük minden apró mozdulatára figyel, amit az online térben tesz, rengeteg adatot rögzít, különféle algoritmusokat, akár AI-t is használ, és mindeközben elképesztően sokféle hálózatot hoz létre? És azt, hogy ezek az appok egyszerre igyekeznek kiismerni Önt és megérteni a korábbi lépéseit azért, hogy a következőt már az ő segítségükkel tegye meg? Ideje többet tudnunk az adatalapú algoritmusokról és hálózatokról, amelyek a háttérben digitális létünk megkerülhetetlen szereplőivé váltak. Janosov Milán könyve ezt a világot mutatja be.

Ne hagyja ki egyik lebilincselő sztorit sem: keresse fel a MOM Parkban az Anima Könyvesboltot, és merüljön el a legizgalmasabb történetekben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!