LEGYEN EMLÉKEZETES A BALLAGÁS!

2021-04-27

A nap, amikor lezárul egy korszak, és véget érnek a középiskolás évek. Legyen a ballagás a varázslatos emlékek, a családi ünneplés és a felejthetetlen ajándékok napja – segítünk kiválasztani a tökéletes meglepetést!

Nincsen több csengetés, tolongás az iskolai büfénél, óra előtti dolgozatra készülés: a középiskolával egy korszak lezárul a diákok életében. Jönnek a komolyabb, egyetemi-főiskolás évek, a választott hivatásra való felkészülés. A ballagás megható és egyszerre vidám közös ünnep az osztálytársakkal, a családdal, barátokkal. Tegye a ballagó diák számára Ön is emlékezetessé ezt a napot: válasszon olyan ajándékot neki, mellyel igazi örömet szerez neki, és mely később is erre a különleges alkalomra emlékezteti majd!

Kütyürajongó ballagóknak óriási örömet szerezhet az iCentre termékeivel, így akár egy stílusos fejhallgatóval. Az elegáns megjelenésre törekvőknek válasszon egyedi pénztárcát a Michael Kors-tól, vidám kistáskát a Furla-tól vagy egy különleges ékszert a Pandora kínálatából. A későbbi business megjelenést már most segíthet megalapozni egy Salamander cipővel és egy határozottságot sugalló tollal a Pirex üzletéből. A felnőtt léthez a visszafogott nappali smink és illatok is hozzátartoznak: az ünnepelt kedvenceit keresse a Douglas és a Le Parfum kínálatában! A nagy nap különleges ízeket is kíván: egészítse ki az ajándékcsomagot egyedi édességgel az Anita Delicate üzletéből vagy egy üveg minőségi itallal, így akár egy Veuve Clicquot Brut pezsgővel a Bortársaságtól!

Egy gyerekkor és felnőttkor küszöbén álló diáknál nem mindig könnyű kitalálni, mire vágyik leginkább. Ebben az esetben is van jó választás: a MOM Park Kártyára feltöltött összeget mindenki a kedve és ízlése szerint költheti el.

A legemlékezetesebb ajándék egy ballagó diáknak mégis az idő, amit a szeretteivel tölthet. Hívja meg a családdal együtt éttermeink, a Leroy Bistro, a Fruccola, a Spíler Buda, a Paulaner, a TG Piccolino, a Vapiano és a Wasabi újra nyitva tartó teraszaira, ahol biztonságos körülmények között vendégelheti meg a kedvenc fogásaival! Reméljük, felejthetetlen lesz a ballagás mindenkinek!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!