AJÁNDÉKOZZON ÖRÖMET ANYÁK NAPJÁRA!

2021-04-27

Hétvégén, május első vasárnapján van anyák napja – Ön már felkészült rá? Olvassa el tippjeinket, hogy méltó módon, izgalmas ajándékokkal köszönthesse fel édesanyját ezen a varázslatos napon!

Május első vasárnapja csodálatos ünnep, amikor megköszönhetjük az édesanyáknak a feltétlen szeretetet, a sok csodát és jót, amit tőlük kaptunk. Szentelje Ön is anyák napján minden figyelmét édesanyjának: töltsön vele közösen időt, és ajándékozza meg olyasmivel, amivel igazi örömet tud szerezni!

Elmaradhatatlan anyák napján a megajándékozott kedvenc virágaiból, a hozzá illő színekben összeállított virágcsokor – ebben az Arioso szakértői tudnak segíteni. Ne feledjen pár kedves sort csatolni a virághoz: ajándékkártyák között a Pirex-ben válogathat, szívhez szóló idézeteket, verseket pedig bőséggel talál az interneten. Egy doboz bonbon méltó kísérő lehet: válogasson az Anita Delicates kínálatából, ahol a különleges édességek mellett elegáns csészekészletet is vásárolhat, hogy még díszesebb legyen az ünnepi asztal!

Tegye teljessé a meglepetést személyre szóló, kedves aprósággal! A gyönyörű virágcsokrot jól kiegészíti egy illatos szappan vagy egy kellemes hangulatot teremtő illóolaj az Adrienne Feller üzletéből. A mindennapok játékos kísérője lehet egy bohém mintás kulacs a Tchibo-tól, míg egy jó könyv a Libri-től segít a kikapcsolódásban. Az eleganciát kedvelőket biztosan elvarázsolja egy finom sál a Gerry Weber kínálatából, egy Silver Island karkötő és színben harmonizáló karóra vagy egy visszafogott színű kártyatartó a Michael Kors-tól. Hatásos ajándék lehet egy bámulatos kivitelű Furla pénztárca, az új szezon trendjeinek színeit tükröző Bobbi Brown sminkpaletta vagy egy tavaszias, akár pink színű cipő a CCC-ből. Inkább az édesanyjára bízná a választást? A MOM Park Kártya tökéletes meglepetés: a megajándékozott azt vásárolhat vele, amire legjobban vágyik.

Tavaszi virágcsokor, gondos szemmel kiválasztott ajándékok és határtalan szeretet – így lesz tökéletes az anyák napi meglepetés!

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!