Elismerésben részesült a Bio-Barát Biobolt

2024-02-05

Az egészségtudatos vásárlók már biztosan megfordultak a Bio-Barát Bioboltban, és találkoztak a színvonalas, hozzáértő kiszolgálással és a magas minőségű termékkínálattal. A MOM Parkban található üzlet pedig most nívós szakmai díjat is nyert!

A legjobb vásárlói élményt nyújtó kiskeresekedelmi boltnak járó díjat nyerte el december hónapban a VISA Hungarian TopShop – Boltok Boltja nemzetközi kiskereskedelmi versenyben, amelyben számos szakmai szempont alapján értékelik a versenyre jelölt üzleteket. Mindebben nem csupán a hatalmas, változatos és egyedi termékkínálatnak, de a szakeladók tudásának és segítőkészségének is szerepe volt. 

Aki pedig még nem ismeri a Bio-Barát Bioboltot, érdemes egyszer betérnie, hiszen számtalan mentes, paleo, vegán, szénhidrátcsökkentett és bio élelmiszer között válogathat, valamint a megfelelő étrend-kiegészítők kiválasztásában is segítséget kaphat a magasan képzett eladóktól. Mindemellett pedig minőségi natúrkozmetikumok is elérhetőek a kínálatban! 

Látogasson el a -1. szinten található üzletbe, és tapasztalja meg személyesen a vásárlói élményt, amelyért most díjat is kapott a bolt!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!