Programötletek Valentin-napra

2024-02-05

Februárban az időjárás még kiszámíthatatlan, de szerencsére a MOM Park remek lehetőségeket kínál a felejthetetlen randevúhoz. Töltsék nálunk a Valentin-napot, és biztosan kedves emlékeket visznek majd haza!

Ha a lehengerlő szettet és kiegészítőket Valentin-napra már megtalálta üzleteinkben, már csak azt kell eldönteni, milyen programon fogja viselni őket.

A mozis randevú soha nem megy ki a divatból, a CinemaMOM termeiben pedig kifogástalan kényelemben élvezhetik a legnépszerűbb filmeket. Egy szívmelengető romcom tökéletes választás Valentin-napra, de a bátrabbak beülhetnek egy kedélyeket borzoló thrillerre is, és együtt izgulhatnak a fordulatos jeleneteken.

Azok, akik inkább az aktív kikapcsolódást keresik, kihívhatják partnerüket egy játékos bowling versenyre a MOM Bowling, a napot pedig egy romantikus vacsorával zárhatják a változatos lehetőségeket kínáló éttermeink egyikében. Akár egy elegáns koktél mellett beszélgetne, akár az ázsiai konyha remekeit kóstolná meg, vagy éppen egy lazább, fesztelen randit tervez hamisítatlan amerikai hamburgerrel, a MOM Parkban biztosan megtalálja a megfelelő helyszínt.
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!