Tökéletes frizura extrém hőhatás nélkül

2024-02-05

Ismerje meg és próbálja ki a Dyson legújabb hajápolási technológiáit a Dyson Demo Zone MOM Parkban. Lehet göndör, egyenes, akár hullámos hajtípusa, a Dyson szépségápolási eszközei mindegyikre tökéletes megoldást jelentenek!
 
A Dyson Airwrap hajformázó simít, szárít és egyben göndörít, mindezt extrém hőhatás nélkül. Az újratervezett kiegészítőkkel és a szabályozott hőmérsékletű levegővel frizuráját kedvére formázhatja, hajkárosodás nélkül.

A Dyson Supersonic hajszárítót gyors szárításra tervezték, mindezt ellenőrzött hőmérsékletű levegővel, megvédve haját a károsodástól. Mágneses csatlakozású kiegészítői könnyedén cserélhetők, ezzel biztosítva a tökéletes eredményt a lehető leggyorsabb szárítás mellett. Az új Flyaway kiegészítővel ráadásul a sok bosszúságot okozó szálló hajszálakat  is elrejtheti hosszabb tincsei mögé, így minden eddiginél simább és rendezettebb frizurája lehet.
 
A Dyson Corrale hajvasaló a piacon egyedülálló megoldásokat vonultat fel. A beépített akkumulátornak köszönhetően minden eddiginél szélesebb felhasználhatóságot biztosít, hiszen áramforrás nélkül is akár 30 perc hajformázásra képes. A saját fejlesztésű rugalmas simítólapátok úgy adnak le egyenletes hőhatást a teljes hajtincsre, hogy a szálak közben nem szenvednek károsodást.

A Dyson legújabb hajápolási technológiái ráadásul már elérhetők limitált Blue Blush változatban is, kizárólag a Dyson Demo Zone üzletében. Vásárolja meg 45 000 Ft kedvezménnyel 2024. február 1-14. között!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!