BRUNCHOLJON NÁLUNK!

2021-05-05

Ebéd és reggeli egyben, a késő délelőtti órákban laktató ételekkel, akár koktélokkal körítve: utánajártunk, honnan ered és mit jelent pontosan a brunch. Próbálja ki Ön is: várjuk éttermeink teraszain és belső tereiben is, a járványügyi szabályok betartásával!

A brunch elnevezés a breakfast és a lunch szavak kombinációjaként jött létre: nem más, mint egy bőséges késői reggeli, laktató ételekkel: péksüteményekkel, quiche-sel, palacsintával, muffinnal, sajttal, lekvárral, joghurttal és – egyik fő elemként – tojásos fogásokkal. Akár egy-egy könnyedebb pohár alkohol vagy koktél is társulhat hozzá: népszerű kísérő a prosecco.

A jellemzően hétvégi brunchok legfontosabb vonása mégis az, hogy baráti vagy családi társaságban szokták elkölteni a vendégek. A „comfort food”-dal bőségesen megterített asztal, a fesztelen hangulat miatt rendkívül népszerű ez az étkezés. Ma már gyakran hét közben is sokan bruncholnak: kiváló alkalom akár egy kötetlenebb üzleti megbeszélésre.

Bruncholjon Ön is a MOM Park éttermeiben, ahol a teraszokon és a nyitást követően bent is elköltheti a különleges reggelit! A hazai, friss alapanyagokkal dolgozó Fruccolában válogathat a szendvicsek, saláták, frissen facsart gyümölcslevek között. A Leroy Bistro gazdagabb fogásokat kínál ilyenkor is, míg a Paulaner Sörházban a hagyományosabb fogások és sörkorcsolyák mellé a ház sörét is választhatja. A TG Piccolino és a Vapiano olasz ízeket kínál a kései reggeli rajongóinak, a Spílerben pedig mártogatósok, crostinik, tacók, burgerek közül választhat. A keleti konyha kedvelői a Wasabiban kérhetik kedvenc sushi makijukat vagy nigirijüket.

Kellemes bruncholást: várjuk éttermeink teraszain és belső tereiben, az aktuális járványügyi szabályok betartásával!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!