EGYEDI MEGJELENÉS KÜLÖNLEGES KIEGÉSZÍTŐKKEL

2021-05-05

A legújabb trendeknek megfelelő ruhák, cipők és smink – a tökéletes megjelenés alapja. Ugyanakkor érdemes teret engedni az egyedi kiegészítőknek, hogy öltözetével kifejezze egyéniségét is. De vajon hogyan? Megmutatjuk!

A kiegészítők elnevezés azt sugallja, hogy csupán mellékes elemei az öltözködésnek, ám ennek éppen az ellenkezője igaz. Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy csupán egy másik sál, egy eltérő stílusú cipő vagy táska mennyire más hangulatúvá és egyedivé teheti a megjelenésünket. A kiegészítők fontos szerepet játszanak az öltözködésünkben – érdemes rájuk odafigyelni!

Keresse Ön is a megszokottól eltérő megoldásokat: a szokatlan párosításokat, extra kiegészítőket! Nyúljon bátran a színekhez: a visszafogottabb tónusú alapdarabokat feldob egy kis arányban alkalmazott erősebb szín! Nézzen szét a 4_scandinavia, az Oui&, a Karl Lagerfeld, a NUBU és a Gant üzleteiben! A kiegészítők remek lehetőséget adnak arra, hogy „megbolondítson” egy szettet: szembetűnő fülbevaló, hosszabb nyaklánc, különleges öv vagy táska, melyeket megtalál a Liu Jo, a Michael Kors és a Furla kínálatában. Sokszor az eltérő stílusú darabok kombinálása is kifejező: próbáljon ki egy klasszikus outfithez egy sneakerst az Office Shoes és a CCC, vagy a Salamander kínálatából, vagy egy sportosabb táskát! Ugyanígy hatásos lehet az oversized és a bohókásabb darabok okos használata – érdemes benézni a United Colors of Benetton, a Reserved és a H&M üzleteibe!

Használja ki ezen a héten tavaszi nyereményjátékunk utolsó fordulóját és az egyedi kedvezményeket nyújtó Shopping Days-t, és szerezzen be kedvezményesen pár különleges darabot! Május 9-ig tartó játékunk során az értékes heti ajándékok mellett elviheti akár a fődíjat, a félmillió forinttal feltöltött MOM Park Kártyát, melynek segítségével egyedi és különleges darabokkal színesítheti a tavaszi szezont!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!