INDÍTSA ÚJRA VELÜNK A SPORT- ÉS WELLNESS-SZEZONT!

2021-05-05

Térjen vissza velünk a megszokott sportos hétköznapokhoz: ismét látogatható a MOM Wellness, ahol csatlakozhat kedvenc edzéseihez, masszázzsal lazíthat és igénybe veheti a sportközpont szolgáltatásait!

A mozgás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, legyen szó jógáról, úszásról vagy edzőtermi órákról. A járványhelyzet miatt a zárt térben végzett edzésekről hosszú időre le kellett mondanunk, így előtérbe kerültek a kinti tevékenységek, a futás, a kerékpározás, a túrázás. Mostantól ismét kiegészítheti a szabad levegőn végzett mozgást a benti sportokkal – a szabályoknak megfelelően újra várjuk a MOM Wellnessben minőségi szolgáltatásokkal és jó hangulattal!

Térjen vissza személyi edzőjéhez, vagy csatlakozzon a csoportos edzésekhez, jógaórákhoz, a senior és kismamafoglalkozásokhoz! Lazítson ismét egy jóleső masszázzsal vagy szaunázással, mozgás után pedig töltődjön fel a fitbárban, vagy sétáljon át a MOM Parkba egy egészséges frissítőre. Építse be újra a mozgást a mindennapjaiba – várjuk a MOM Wellnessben, az aktuális rendeletnek megfelelő egészségügyi szabályok betartásával!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!