A férfias, lazán elegáns stílus receptje

2023-03-14

Mindannyiunk gardróbjára ráfér a felfrissülés, ezért most összegyűjtöttük, hova érdemes betérni a MOM Parkban a legújabb tavaszi darabokért.

Ezúttal a férfiaknak szeretnénk néhány tippet adni, miként hozzák ki a legtöbbet a megjelenésükből ebben a szezonban. Legyen szó dolgos hétköznapokról a munkahelyen vagy kellemes szabadidős tevékenységekről a család, barátok társaságában, a stílust mindig fontos szem előtt tartani.

Már nem kell sokat várni és hamarosan levehetjük végre a télikabátot, hogy az enyhébb időjárás örömére sokkal könnyedebb összeállításokra váltsunk. A réteges öltözködés a legjobb döntés ebben az átmeneti időszakban, és szerencsére ehhez rengeteg opciót találunk a MOM Park állandóan frissülő kínálatában.

A Gant gondosan összeválogatott darabjaira mindig számíthatnak a vásárlók, főleg, ha a sportos vagy laza elegancia kedvelői, de érdemes felfedezni a H&M vagy a 4_skandinavia üzletét is, ahol a Jack & Jones, illetve a Selected Homme ruháiból válogathatnak. A minőségi bőrkiegészítők terén nem lehet melléfogni a Salamanderrel, és ha már készen van a tökéletes szett, akkor egy stílusos napszemüveggel könnyedén megkoronázhatják az Optic Worldben felsorakozó prémium márkák legújabb tavaszi kollekciójából.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!