Beköltözik a tavasz a dolgozószobába!

2023-03-14

Egy gondosan megtervezett íróasztal hatalmas lendületet adhat a hétköznapi fárasztó hajtásban. Hagyja, hogy környezete inspirálja, vegye körül magát üde színekkel, kiegészítőkkel és a munka is sokkal könnyebben megy majd!

Az új szezonban nemcsak a gardróbunkat vagy éppen a bőrápolási rutinunkat érdemes felfrissíteni, ugyanúgy ráfér a megújulás otthonunkra is, főleg, ha home office-ban dolgozunk.

Egy jól átgondolt tér lehet a legjobb ellenszere a melegebb évszakban sokszor ránk törő fáradtságnak. Pozitív energiákkal, vidám színekkel és illatokkal beszőtt helyen élvezet lesz hosszabb időt tölteni és a koncentráció is jobban megy majd, nem beszélve a kreatív ötletekről. Az első és legfontosabb, hogy legyen egy igazán megbízható eszközünk, és szerencsére az iCentre-ben megtaláljuk ehhez a legmegfelelőbbet. Ha megvan a tökéletes iPad vagy MacBook, érdemes a szemünk egészségére is odafigyelnünk, erre pedig nagyszerű megoldás a kékfény-szűrő szemüveg - Vision Express választéka számos stílusos darabot tartogat. Az időbeosztás és a napi teendők vezetéséhez elengedhetetlen egy határidőnapló, amit a Tchibo üzletében is beszerezhetünk, és ha már irodai eszközök, akkor feltétlenül térjünk be a Pirex-be is, ahol minden írószert, fellelhetünk, amire csak szükségünk lehet, sőt még a koncentrálást segítő zajszűrő fejhallgatót is.

Amikor jól jönne napközben egy kis lendület, akkor a BUTLERS bögrénkből elfogyasztott Nespresso kávé csodákra képes, ha pedig édességre vágynánk, nincs jobb választás az Anita Delicate csokoládéinál. A szigorúbb, egészséges életmód követőinek sem kell megvonniuk maguktól a finom falatokat: a Scitec Nutrition kínálatában mindenféle diétakompatibilis snack várja. Tudta, hogy a produktivitáshoz nagyban hozzájárul, ha a dolgozósarokban friss virágokkal, zöld növényekkel vesszük körbe magunkat? Az Arioso virágkölteményei inspiráló segítséget nyújtanak a hosszú hétköznapokon is.

Egy fújás a szeretett parfümünkből, egy tavaszi árnyalat a körmünkön, és rögtön jönnek a kreatív ötletek: kedvenc márkáinak termékeit keresse a Müller vagy a Douglas drogériák polcain. Az extra motivációnövelő csillogásért pedig elég betérni a Pandora üzletébe, ahol ellenállhatatlan ékszerek között válogathat.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!