MEGÚJULT A BRÓT BY VILLA BAGATELLE

2023-03-21

Március 16-ától új néven és rengeteg újdonssággal várja vendégeit a MOM Parkban a Brót by Villa Bagatelle, amely számos meglepetéssel készült vásárlóinak. Az arculat és az enteriőr felfrissült, a design a fenntarthatóságot és a zöld szemléletet hangsúlyozza, de bővült az elviteles kínálat is. Élvezze Ön is a MOM Parkban!

Az élő sövény megjelenése az enteriőrben a természetközeliséget és a zöldebb utat hangsúlyozza, amely a Brót by Villa Bagatelle fontos célkitűzése. Kiemelten kezelik a társadalmi felelősségvállalást és a zero waste törekvéseket, ezért folyamatosan dolgoznak azon, hogy környezetbarát és fenntartható módon működjenek. A Brótban használt, modern csomagolóanyagok nagy része lebomló, többször használható vagy újrahasznosított alapanyagból készül.

Több mint 20 új termékkel bővült a választékukban szereplő ínyencségek listája is, amely olyan kézzel készült finomságokat tartalmaz, mint például a füstölt pisztrángpástétom, a sült pulykapástétom, a pesto, a gránátalmás cékla, a guacamole spárgával és kecskesajttal, a hagymalekvár, a grillezett zöldségek olívaolajban, a focaccia, és még sorolhatnánk.

Kóstoljon bele Ön is a megújult kínálatba a MOM Parkban, látogassa meg a Brót by Villa Bagatelle-t!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!