Virágba borult a világ!

2021-07-06

Hortenzia, rózsa, hibiszkusz: a szezon egyik meghatározó trendje a virágok, növényi motívumok megjelenése a ruhákon és a kiegészítőkön. Apró vagy nagy minták, pasztell vagy erős, virágokat idéző színek – megnéztük, ezen a téren mire számíthatunk idén nyáron!

Ha tombol a forróság, irány a strand és a vízpart! Vigyünk magunkkal egy bohókás, trópusi mintás egyrészes, félvállas vagy hagyományos szabású fürdőruhát, esetleg egy vadítóan virágos bikinit a Calzedonia-tól! Virágos vagy pasztellszínű szandál, espadrilles illik hozzá, amit estére akár a rózsaszín cipőre is lecserélhetünk – nézzen szét a CCC és a Salamander kínálatában! Kötelező kiegészítő a napszemüveg, ami szintén hordozhat színeket, akár a keret, akár a színezett, rózsaszín, búzakék vagy rózsaarany lencse. Keresse meg az Önhöz illő darabot az Optic World-nél!

A természet színeit viselik magukon a szezon népszerű Furla táskái, az Essential, a Margherita, a Metropolis, valamint pénztárcái, így a Babylon és az 1927 is. Virág-, föld- és égszínnel készülnek a Michael Kors SoHo Quilted válltáskái és a Greenwich, valamint a Jade sorozat is.

Az ékszerek között is talál különleges, a természet formáit idéző darabokat: méh alakú függőt, százszorszépet formázó nyakláncot, rózsaszirom karkötőt, barackszínű órát – keresse a Pandora és a Silver Island üzleteiben!

A nyári szín- és illatkavalkádot egy csokor jeleníti meg legérzékletesebben: díszítse otthonát az Arioso utánozhatatlan virágkölteményeivel, és gyönyörködjön az évszak kincseiben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!