Frissítő gyümölcsök a szépségápolásban

2021-07-06

Barack, eper, mangó, dinnye: a nyári kozmetikumokban fontos szerepet kapnak a gyümölcsök. Körbejártuk, milyen üdítő összetevőkkel találkozhat a MOM Park üzleteiben is elérhető kozmetikai márkáknál!

Mióta világ a világ, a különféle gyümölcsök fontos szerepet játszanak a szépségápolásban. Ásványianyag- és vitamintartalmuk révén hozzájárulnak a bőr egészségének és szépségének megőrzéséhez, a sejtek öregedésének lassításához. Antioxidánsaikkal – tőzegáfonya, meggy, kivi, feketeribizli, szőlő – hozzájárulnak a szabadgyökök megkötéséhez, segítenek a bőr hámlasztásában, hidratálnak. Ez az egyik oka annak, hogy a szépségápolási termékek egyik legfontosabb összetevői a gyümölcsök – a másik ok pedig a friss illatuk.

Rendkívül hatékonyak és látványos eredményt hoznak a gyümölcssavas arcápolók, tonikok. A bódító nyári illatok pedig számos szépségápolási termékben jelennek meg, így a hab- és tusfürdőkben is: zöldcitrom, erdei bogyós illatút is választhat közülük az Yves Rocher kínálatából. Pezsdítő élményt jelentenek a különböző gyümölcsillatú – kékszőlő, sárgadinnye, citrom, narancs, citromfű, gránátalma – fürdőgolyók a Müller-től. Külön kényeztetést érdemel a hajunk: keresse a zöldalma, banán vagy akár papaja illatú samponokat és hajmaszkokat a dm üzletében! Az arcápolásban is hódítanak a gyümölcsök: nézzen szét a Douglas-nál, ahol krémeket, arctisztítókat talál – akár grépfrút illattal! A száj is megérdemel egy kis frissességet: látogasson el különleges ajakbalzsamokért a Bobbi Brown-hoz!

Koronázza meg a gyümölcsös hangulatot egy finom parfümmel a Le Parfum-től, vagy válasszon otthonába – a diffúzorba vagy a gri-grikre – ribizli, esetleg cseresznye illatot! Adjon hozzá kiegészítőként illatgyertyát, szobaillatosítót vagy illatkártyát a Butlers üzletéből, míg a fürdőszobában az Adrienne Feller narancs vagy alma illatú hagyományos szappanjai teremthetnek varázslatos miliőt. Tegye felejthetetlenné a nyári hónapokat a frissítően gyümölcsös kozmetikumokkal és illatokkal!

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!