Utánozhatatlan stílus férfiaknak

2021-08-03

A stílusos megjelenéshez jó érzékkel kell megválasztani az outfitet és a kiegészítőket. Összegyűjtöttük, ezen a nyáron milyen darabok állnak a férfiak rendelkezésére, ha szeretnék különlegesebbé tenni a megjelenésüket!

Ma milyen programja van? Az irodába készül, esetleg tárgyalása lesz? Vidéki hétvégére indul, vagy koccintani egyet a barátokkal? Laza napot tart, és csak egy edzőtermet tervez mára? Bárhogyan alakuljon, a stílus elkíséri – a megfelelő kiegészítőkkel együtt, melyek a legegyszerűbb outfitet is egyedivé varázsolják.

Magától értetődő, hogy mindehhez elengedhetetlen a megfelelő alapdarabok kiválasztása. Egyéni ingekért, pólókért, ingpólókért, könnyű pulóverekért nézzen be a 4_skandinavia, a GANT vagy a Griff Collection üzletébe, ahol a letisztult, visszafogott modellek mellett vidámabb, színes verziókat is talál. A következő lépés az ehhez illő lábbeli kiválasztása: keresse meg az Önhöz és az alkalomhoz illő elegáns bőrcipőt, tornacipőt vagy sneakerst a CCC-nél, az Office Shoes-nál vagy a Salamander-nél!

Jöhetnek a kiegészítők! A leglátványosabb közülük a napszemüveg: válasszon ismert márkák termékei közül az Optic World vagy a Vision Express üzletében! Utánozhatatlan öveket, táskákat, nyári sapkákat, karkötőket talál a Karl Lagerfeld-nél és a Michael Kors-nál. A sportosabb stílus kedvelői a Helly Hansen üzletében válogathatnak kedvükre. Az outfit elengedhetetlen része az óra: találja meg kedvencét a Silver Island-nél!

Tökéletesítse tovább a megjelenését: friss szakáll- vagy hajvágásért üljön be a Barber Shop-ba, és válassza ki az Önhöz és a szezonhoz illő illatot a Le Parfum, a dm, a Douglas, az Yves Rocher vagy a Müller üzleteiben!

Nézzen szét üzleteink kínálatában, és szerezze be a kiszemelt darabokat akár a Summer Sale egyedi kedvezményeivel!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!