Könnyed finomságok a meleg napokra

2021-08-03

A nyári forróságban sokszor csak valamilyen könnyed harapnivalóra vágyunk. Nézze meg, milyen gyorsan beszerezhető, ízletes finomságokkal várják éttermeink – akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre!

Tartalmas reggelire vagy nap közben egy könnyedebb ebédre, uzsonnára vágyik? Kezdje a napot a Fruccola-ban háztáji tojásból készült omlettel, mexikói quesadillasszal vagy avokádó toasttal, és kérjen hozzá frissen facsart gyümölcslevet – próbálja ki akár a lilakáposzta, alma, körte, lime juicemixet!

Francia péksütemények közül választhat reggelire vagy ebédre az à table! üzletében. Kóstolja meg a quische lorraine-t, a fougasse tomato-t, illetve a gyümölcsös vagy édes bobine-okat, szendvicseket, salátákat! A kovászos ínyenségek rajongóit várja a Bagatelle pékség, ahol a péksütemények mellett szendvicseket, meleg reggelit, édességeket is talál – akár a hely különleges Daniel Moser kávéjának kísérőjeként. A McDonald’s csak a reggeli órákban kapható McMuffinokat és toastokat kínál vendégeinek.

A vonalaira is szeretne ügyelni? Térjen be a Norbi Update üzletébe, ahol szénhidrátcsökkentett péksüteményeket, snackeket, innivalókat választhat. Töltött, wellness és hagyományos pékárut talál a SPAR-nál. Ha pedig mindezt otthon, a teraszon, a kertben vagy éppen egy piknik során fogyasztaná el, válasszon hozzá stílusos kiegészítőket – tányérokat, evőeszközöket, szalvétákat – a Butlers kínálatából! Jó étvágyat!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!