Tudatosan az év minden napján

2023-03-21

Kerüljön fókuszba az egészség idén tavasszal, vágjon bele a régóta tervezgetett diétába, edzésbe – bármilyen célt is tűzött ki, a MOM Park segít Önnek rátérni a tudatosság útjára.

Az év bármelyik napján elkezdhetünk gondoskodni a testünkről, a tavasz például tökéletes időszak az életmódváltáshoz. A következő összeállításunkban ehhez adunk néhány tippet a MOM Park üzleteinek kínálatából.

Az egyik első és legfontosabb lépés az elegendő folyadékbevitel, amely nemcsak a sportolásnál elengedhetetlen, hanem a diéta sikerességében is nagy szerepet játszik. A megfelelő hidratálásban sokat segíthet egy praktikus üveg, Ön is biztosan megtalálja a kedvenc Floewater kulacsát a Foodstock-ban – ráadásul a környezetünket is kíméljük ezzel a praktikus flakonnal, hiszen kevesebb műanyagot használunk, ha fémre vagy üvegre váltunk.

A magyar fejlesztésű, világsikerű Activé FiberShake válogatása kizárólag természetes eredetű összetevőkből áll, és biztosítja a napi rostszükséglet harmadát. A táplálékkiegészítők terén pedig további kedvencekre lelhet a Scitec Nutrition gazdag kínálatában, edzés előtt vagy után javasoljuk az energiapótláshoz a proteinszeleteket vagy fehérjeporokat, de számos vitaminkomplexum, egészséges édesség közül is válogathat, melyekkel egy igazán változatos, hosszútávon fenntartható étrendet tud kialakítani. Ehhez bátran kérhet segítséget a szakértő eladóktól.

Ön is szeretne a legélvezetesebb módon gondoskodni a vitaminpótlásról? Az Evital Gyógyszertárban található Nutri Fruits finomságok különlegessége, hogy ízletes, sűrített gyümölcsbe zárt természetes, egészségtámogató hatóanyagokat tartalmaznak és így segítenek fenntartani napközben az energiaszintünket.

A testmozgás végeztével pedig jöhet a frissítő zuhany, amelyhez elengedhetetlen egy illatos tusfürdő vagy szappan, utána pedig ne feledkezzünk el a bőrünk hidratálásáról sem. Nézzen szét az Yves Rocher üzletében, és keresse a bőrtípusának leginkább megfelelő terméket!

A többi már tényleg csak Önön múlik, vágjon bele és meglátja, az egészsége azonnal meghálálja!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!