A stílus és a kultúra találkozása

2023-03-21

Készüljön fel a tavaszi megújulásra, de ne csak a ruhatárát frissítse fel a szezon kulcsdarabjaival, hanem szánjon időt a kikapcsolódásra is, ehhez nyújtunk egy kis inspirációt.

Az elegáns megjelenés félsiker – szokták mondani, de ne csak a külsőnkre figyeljünk, hanem gondoskodjunk lelkünk gazdagításáról is, ehhez adunk most pár tippet a MOM Park tavaszi könyvkínálatából.

A tökéletes, stílusos tavaszi szett összeállítása mellett ugyanolyan fontos hangsúlyt fektetnünk a lelki feltöltődésre is. Fedezze fel könyvesboltjaink újdonságait, több igazán szórakoztató kiadványt talál a kikapcsolódáshoz és felhőtlen szórakozáshoz, de akár az önismeret titokzatos világában is jobban elmerülhet, ugyanis rengeteg remek olvasmány közül válogathat ebben a témában.

Szerencsére egyre jobban odafigyelünk a mentális egészségünkre, és ez az olvasási szokásainkon is meglátszik. Nem véletlen, hogy a Libri sikerlistáját az elmúlt hónapokban szinte töretlenül az ebben a témában íródott könyvek uralják, mint például a világhírű magyar származású kanadai orvos, Máté Gábor kötetei. De Harry herceg bestsellerének magyar kiadása is megérkezett: a Tartalék rögtön az első helyet foglalta el a sikerlistán. A true crime-rajongók most igazán hódolhatnak kedvenc témájuknak, hiszen az Anima könyvesbolt aktuális ajánlatában több izgalmas krimi szerepel. Ne feledkezzünk meg azonban a gyerekekről sem, most kedvezményesen juthatnak hozzá a Micimackó kalandjaihoz és a nagyobbak által is imádott Harry Potter-sorozathoz egyaránt.

Válogasson kedvére divatüzleteink és könyvesboltjaink polcain, hogy igazán stílusos és kellemes legyen a tavasz!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!