Töltse meg színekkel a nyarat!

2021-06-14

Ahogyan az öltözködést szezonról szezonra új trendek határozzák meg, a szépségápolásnak, a sminkelésnek, a manikűrnek is megvannak a szabályai. Lássuk, milyen smink- és manikűrkellékekkel számolhatunk ezen a nyáron!

A nyári meleg, a fény jót tesz bőrünknek: kisimul, megtelik ragyogással. A smink is ehhez igazodik – ilyenkor nem fedjük el arcbőrünket, inkább kiemeljük szépségét. Az alapozók helyett jó választás a bőrtónusunkhoz illő, színezett, fényvédővel ellátott krém használata, ami tökéletes alapot ad a könnyű nyári sminknek. Ami ebben az évben elsősorban a szem látványos kiemeléséről szól színes tusokkal, szemceruzákkal. Kísérletezhetünk metálos, de akár neon árnyalatokkal is. Arcunk élénkségéért nagyon finoman pirosítót is vihetünk fel, míg a száj esetében ezen a nyáron a klasszikus vörös mellett választhatunk más feltűnő árnyalatot, pinket vagy bordót is. Visszafogottabb megoldást jelentenek a színezett szájfények, nude vagy bézs árnyalatokban.

A manikűr a természetesebb színek felé mozdul el ezen a nyáron. A ragyogó piros még mindig hódít, de megjelennek a mélyebb árnyalatok, így a bordó, a barna, a zöld, de találkozhatunk natúr, gyöngyszínű festésekkel is. A francia manikűr változatlanul népszerű marad, ezúttal visszafogott változatban. A tiszta, világos színekhez pedig választhatunk ragyogó mélykék lakkot is, de az év egyik Pantone-színe, az Illuminati sárga árnyalatai is jelen vannak az idei trendben. Bátran variáljunk: a bohém outfitekhez remekül illik, ha egyazon szín különböző árnyalatait viseljük a kezünkön.

Bármilyen stílushoz keres smink- és manikűrkellékeket, a Douglas, a dm, a Müller, az Yves Rocher, az Adrienne Feller és a Bobbi Brown átfogó kínálatában megtalálja. Nézzen szét, válassza ki az Önhöz illő színeket és textúrákat, és töltse meg színekkel a nyarat!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!