Nyári szépségtrendek

2021-06-15

A nyár a felejthetetlen élményekről, a szabad levegőn töltött időről szól. Ilyenkor máshová kerülnek a hangsúlyok a szépségápolásban is: kiemelten fontos a napvédelem, a sminkelésben, a körmökön megjelennek az élénk árnyalatok. Íme, a nyár trendjei!

A meleg, napos időben egyértelműen a színek dominálnak, amikor a megjelenésünkről van szó. A föld- és cukorkaszínek, a pink, a kék és a zöld határozzák meg jelenleg a trendeket, ami igaz a szépségápolásra is. Válassza ki és kombinálja Ön is az egyéniségéhez, arc- és bőrtípusához, hajszínéhez illő termékeket, legyen szó könnyű nyári sminkről vagy manikűrről! Keresse meg a tökéletes szetteket az Yves Rocher, a Bobbi Brown és az Adrienne Feller üzleteiben! Kiemelt szerepet kapnak a napvédelem miatt a fényvédős, akár színezett krémek, az arctisztításhoz használt finom radírok és maszkok, a könnyedebb megjelenést biztosító üde árnyalatú ajakápolók. A leheletfinom pirosítók, a szem hangsúlyos kiemelése is előtérbe kerül. Jól látható trend, hogy egyre több olyan szépségápolási termék készül, melyekkel kevesebb lépésben, egyszerűbben is megoldható a napi rutin.

Idén hódítanak a praktikus megoldások. Számos sminktermékből talál mini kiszerelésűt, melyeket bárhová magával vihet akár egy kisebb táskában is. Keresse a kis csomagolású termékeket a dm, a Douglas és a Müller kínálatában! Egyre fontosabbá válik az is, hogy olyan szépségápolási termékeket vásároljunk, melyek a lehető legkisebb környezetterheléssel készültek. Nézze meg minden esetben az egyes cikkek leírásait, és válassza a leginkább környezetbarát változatot!

A szezon szépségápolási legfontosabb trendjei a könnyedség, a praktikum és a környezettudatos választás. Válogasson üzleteink kínálatából, és kérdéseivel forduljon az ott dolgozó szakértőkhöz, akik mindenben a segítségére lesznek!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!