Tetőtől talpig stílusosan!

2021-11-18

A MOM Parkban mindent megtalál, ami a tökéletesen divatos és kifogástalan megjelenéshez szükséges. Tartson velünk egy rövid bevásárlókörútra, és a gardróbja egy csodás új szettel lesz gazdagabb!

A szezon egyik legtrendibb alapanyaga a bőr, egy ilyen blézer a ruhatár egyik legjobb hosszútávú befektetése. A Liu Jo kínálatában egy hozzá passzoló, aprómintás crop nadrágot is talál, ami ideális választás egy roppant trendi, CCC-ben vásárolt bokacsizmához. Az összeállítást egy klasszikus szabású, hófehér Gerry Weber inggel, és némi arany kiegészítővel akár ünnepivé is lehet tenni: egy kis méretű táska egy diszkrét, a Silver Island kínálatából választott órával remek hatást fognak kelteni. A blézer és a csizma színéhez illeszkedő Salamander kesztyű kettős funkciót is ellát: védi a kéz érzékeny bőrét a hideg okozta szárazság ellen, és klasszikus eleganciát is biztosít viselőjének.

A sminkről és egy finom illatról sem szabad megfeledkezni: a Douglasban és a Müllerben a paletták, a tusok, a púderek, a rúzsok és a parfümök világában gyakorlatilag el lehet veszni. Már csak egy jó könyvet kell választani a Libriben ahhoz, hogy felkerüljön az i-re a pont egy kellemes esti olvasással egy tökéletes nap végén.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!