Tegye a nyarat még édesebbé a MOM Parkkal!

2022-06-21

Ki ne fogyasztana szívesen a kávéja mellé egy finom édességet délután vagy ebédszünetben? Próbáljon ki remek péksüteményeket például az à table! vagy a Bagatelle üzletében, a desszertek mellé a kávé pedig az Angelo & A Flódnis, Coffee Lenoa és a Mediterrán Cafe & Deli üzletében várják!

Kezdjük is rögtön egy kézenfekvő hellyel, ha egy nyugodt kávészünetre vágyik: az Angelo & A Flódnis közös vállalkozásával, ahol a minőség és az olasz életérzés találkozik. A sütemények nagy odafigyeléssel és szezonális alapanyagokkal készülnek, amik mellé frissen facsart gyümölcsleveket, specialty kávé- és teakülönlegességeket fogyaszthat.

A MOM Parkban természetesen más lehetősége is nyílik az élvezetek halmozására! Az à table! minőségi francia péktermékei és süteményei mennyei falatokat, a Coffee Lenoa magyar, kézműves, prémium alapanyagokból készült kávéjai pedig zamatos kikapcsolódást nyújtanak! Egész nap péksütemények és desszertek várják, amikor egy kis kikapcsolódásra vágyik – akár délután vagy munka közben.

A különleges ízpárosításokból a Bagatelle és a Mediterrán Cafe & Deli sem maradhat ki! A Bagatelle elvitelre friss és egészséges finomságokkal szolgál: elsőrangú cukrász- és péksütemények, illetve saját speciality kávé blendek várják az idelátogatókat. A Mediterrán Cafe & Deli pedig elmaradhatatlan croissant különlegességekkel, bagelekkel illetve finom humusszal és mártogatós szószokkal is szolgál.

Látogasson el a MOM Parkba, ha egy finom kis szünetet tartana egy jó kávéval!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!