Új, érzéki, nyári kollekció a MOHITO kínálatában!

2022-06-14

Érezze a mediterrán vakáció szabadságát a MOHITO új, nőies és érzéki Dreamy Days kollekciójával! Látogasson el a MOM Parkba, hogy megtapasztalhassa a ragyogó narancs színű, testhezálló, horgolt darabjait: mutasson gyönyörűen a tengerparton is!

 

Szerezze be Ön is legújabb nyaralós outfitjét a MOM Park MOHITO üzletében! A Dreamy Days kollekcióban a ruhadarabok kifejező színei természetes és finom árnyalatokkal vegyülnek. A ragyogó narancs – az idei szezon trendje – a kollekció két alapdarabjának az alapszíne: egy testhezálló, vállakat szabadon hagyó és egy derekat hangsúlyozó ruha. Újdonságként jelenik meg a kollekcióban a horgolt, kézzel készített hatású, különleges nyakmegoldású ruha is, de nem ez az egyetlen bohém stílusú darab.

 

A tervezők most egy igazán tökéletes szettet alkottak a tengerparti kikapcsolódáshoz! A természetes és lélegző lenvászon anyag elengedhetetlen, különösen a kitartóan tűző napsugarak ölelésében. Ezúttal a visszafogottság és a természetesség került a fókuszba a nyár vibráló árnyalataival együtt.

 

Ha kíváncsi a Dreamy Days kollekció további darabjaira, akkor próbálja fel őket a MOM Park MOHITO üzletében!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!