Nyári csillogás és napszemüvegek!

2022-06-21

Megtalálta már a stílusához illő napszemüveget? És a hozzá passzoló ékszert? Ha még nem, látogasson el a MOM Parkba: az Optic World és VisionExpress üzleteiben szakértő segítség, a Michael Kors-nál a divat és stílus, a PANDORA, Silver Islands és a Lukács Ékszer üzletében pedig patinás ékszerek várják!

A MOM Parkban megtalálhatja az Önhöz passzoló napszemüveget! Itt a nyár, szemünk védelme az UV-sugarakkal szemben elengedhetetlen, és persze egy kis divatosság sem árt. A MOM Park Optic World és VisionEpress üzleteiben szakértő segítséget és kiszolgálást kaphat a megfelelő napszemüveg kiválasztásában. Ha high-fashion darabokat keres, akkor látogasson el a Michael Kors üzletébe, ahol exkluzív fazonok várják. A Reserved stílusos ruhadarabjai mellett pedig színes és karakteres napszemüvegeket is találhat!

Ahány fejforma, annyi féle stílus és keret: egyes szemüvegek jobban passzolnak bizonyos karakterekkel. Az ovális és a szív alakú arcformák birtokosai szerencsésebbek, hozzájuk gyakorlatilag bármelyik kerettípus illik: az oválisnál csak egy aranyszabály van: hogy a keret legyen mindig egy kicsivel szélesebb az arc legszélesebb részéhez képest.

A gyémánt alakú arcformához az ovális és a „macskaszem” formájú szemüvegek passzolnak, a szögleteshez a „macskaszem” formájú, illetve a karakteresebb, díszített keretek, és végül, de nem utolsó sorban a kerek formához pedig a keskeny vonalú, szögletes vagy geometrikus formák illenek.

Érdemes a napszemüvegével passzoló nyári ékszereket is választania! A PANDORA üzletében elérhető luxusra találhat: az itt fellelhető darabokkal kitűnően kiegészítheti a nyári szettjét. A Silver Islands üzletében pedig folyamatosan megújuló, márkás darabokból álló kollekciók közül válogathat. Ha pedig szeretné elkészíttetni álmai ékszerét, akkor válassza a Lukács Ékszert!

Ne habozzon, szerezze be napszemüvegét és a hozzá illő ékszert egy helyen, a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!