Stílus és elegancia: a női smart casual

2023-09-05

Szeptember az a hónap, amikor egyszerre velünk van az előző szezon melege és az új évszak szeszélye. Ilyenkor igazán izgalmas szetteket alkothatunk a „még nyár, de már ősz” jegyében. Íme, két outfit inspiráció, amellyel kifogástalanná varázsolhatjuk megjelenésünket az irodai hétköznapoktól a hétvégi kikapcsolódásig.

A ruhák nem csak szövetek és színek kombinációi, hanem egyéniségünk és hangulatunk kifejezőeszközei is, főleg, ha ízlésesen párosítjuk őket. Végeredményként a smart casualt kapjuk, amely a laza kifinomultság stílusa, így egyaránt megállja a helyét a maratoni meetingeken és a hétvégi programokon is.

Egy jól összeállított szettel munkahelyünkön is lehetünk stílusosak: egy finom vonalú blúz a Liu Jo kollekciójából vagy egy A-vonalú midiszoknya a Gerry Webertől megfelelő eleganciát biztosít, amit egy lazán a vállunkra dobott, lágy kendővel tehetünk könnyedebbé. Az összhatást egy Karl Lagerfeld vagy Michael Kors táskával és lábbelivel koronázhatjuk meg. Ugyanez a szett egy kis újragondolással, vagy egy-egy konzervatívabb darab lecserélésével hétvégi városnézéshez is remek. Marad a midiszoknya a Gerry Webertől, viszont a Liu Jo blúzát lecserélhetjük egy kasmír garbóra a Falconeriből, szandált pedig egy minimalista, fehér sneakerre a La Martina-ból. A Furla kendő ehhez az öltözékhez is kiválóan passzol — üzletükben csinos táskákat is találunk—, illetve hogy minden időjárásra készen álljunk, kiegészíthetjük egy exkluzív, márkás napszemüveggel is az Optic Worldből. A női smart casual stílus a kontrasztok és a kreatív kombinációk művészete. Bátran keverjük az eleganciát és a könnyedséget, és hagyhatjuk, hogy az outfit tükrözze az évszakok változásait is.

Érdemes elidőzni a MOM Park üzleteiben, megismerni a 2023-as év őszének trendjeit, és beszerezni mindazt, amire az új szezonban szükségünk lehet.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!