Reggelizzen nálunk!

2021-07-13

Induljon jól a nap! Kezdjen nálunk egy fenséges reggelivel vagy brunchcsal, legyen szó gyors, könnyű étkezésről, bőséges fogásokról, egészséges salátáról vagy friss gyümölcslevekről!

A házias, helyi alapanyagokból készülő reggelik kedvelőit várja a Fruccola, ahol a háztáji tojásból készült omlettektől a kolbászos-babos-baconos angol reggelin és mexikói quesadillason át az ananászos-mangós amerikai palacsintáig számos fogás közül választhatnak az éhes látogatók.

Munka előtti gyors reggelire térjen be a McDonald’s-ba egy hazai tojásból készülő McMuffinra! Ha kontinentális reggelire, különleges szendvicsekre vagy péksüteményre vágyik inkább, válasszon a Bagatelle brótpékség kínálatából, ahol búza-, tönköly-, rozs- és teljes kiőrlésű lisztekből készülő termékek várják, így a márka méltán híres Ardenner kenyere. A hagyományos francia péksütemények lelőhelye az à table!, ahol a tradicionális gall finomságok mellett töltött croissant-okat, fougasse-okat, bobinokat is választhat a reggeli kávé mellé.

Gazdag reggelit és brunchot talál a Spíler Buda kínálatában. Válasszon akár egészséges avokádós hummuszt, Spíler Superfood salátát csirkével vagy teriyaki csirke bowl-t. A Leroy Bistro is széles választékkal várja reggeli finomságokból: a rántottától kezdve a vargányás-rukkolás omletten és a roppanós bécsi virslin át a Bistro „Bécsi” nevű gazdag fogásig.

A svéd reggeli, azaz az elsősorban egészséges péksüteményekre és magokra épülő reggeli hozzávalóit megtalálja a Norbi Update shop & bistro-ban vagy a Spar-ban, ahol válogathat a különböző müzliszeletek és csomagolt müzlik között. A reggeli kávé sem maradhat el: kérje kedvenc pörkölését a Tchibo-ban akár egy szelet süteménnyel, vagy a Szamos Cukrászdában egy finom szendviccsel vagy péksüteménnyel! Indítsa velünk a napot: várjuk már reggeltől a MOM Park éttermeiben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!