Hangolja a nyárra otthonát is!

2021-07-13

Hozza ki a maximumot a nyári hangulatból, és frissítse otthona dekorációját is ennek megfelelően! Színek, illatok, textilek és dekorelemek: inspirálódjon és szerezze be a megfelelő kellékeket a MOM Park üzleteiben!

Egy kis tervezés, jól megválasztott kellékek, és máris szinte teljesen újjávarázsolhatja otthonát, hogy a felszabadult nyári hangulatot tükrözze. Látogasson el üzleteinkbe, nézzen szét új ötletekért, és vásároljon látványos kiegészítőket – akár a Summer Sale egyedi árait kihasználva!

Nyáron a kinti programoké a főszerep, így ebben az időszakban a kert, a terasz vannak fókuszban. Szerencsére itt néhány jól megválasztott kellékkel máris teljesen megváltoztathatja a dekorációt: egy új égősor, más színű és mintájú székpárnák és a hűvösebb estékre szánt takarók, színes gyertyák máris újjávarázsolják a kinti programokat. Válogasson a Tchibo és a Butlers kínálatában, és tegye teljessé a nyári stílusfrissítést bohókás, virágmintás tányérszettel, bögrékkel, poharakkal, stílusos alátétekkel, terítőkkel! Ne feledje: július elsejétől az üzletek számos egyszer használatos műanyag terméket már nem forgalmaznak, ezért érdemes beszereznie a pótlást, így többek között a tisztítható fém szívószálakat!

A kiegészítők is fontos elemei a nyárias hangulatú dekorációnak. Asztali díszekért, szalvétáért nézzen be a Pirex, a dm vagy a Müller üzletébe! Egy csodás virágkötészeti alkotás – akár otthona színeire hangolva – még jobban feldobja a hangulatot: keresse az Arioso szakértőit egy szép csokorért! Az üzletben lakáskiegészítőket – vázát, selyemvirágot – is választhat. Lakása illatáról gondoskodhat illatgyertyákkal vagy különleges, illatkoncentrátummal működő gri-grikkel is, melyeket a Le Parfum-nél talál meg. Hangolja nyáriasra otthonát, és élvezze ezt a varázslatos időszakot!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!