Otthon, tavaszi díszben

2023-05-09

Van, aki aktívan töltené a szabadidejét, van, aki a lakás dekorálásában találja meg a feltöltődést, és van, aki a családja, barátai körében gyűjt energiát a hétköznapokra. Összeszedtünk néhány ötletet, ami hasznos lehet egy napos szombat délután, és amihez a MOM Parkban mindent megtalál!

Felemelő érzés, mikor egy tavaszi szombat délutánon eldönthetjük, milyen módon pihenjük ki a mögöttünk lévő hét fáradalmait. Ez tökéletes alkalom lehet ahhoz, hogy kicsit átrendezzük, átalakítsuk otthonunkat, és kiegészítsük azokkal a dolgokkal, amelyek igazán hangulatossá varázsolják: szerezzünk be néhány kedves díszt a BUTLERS-ből, vagy csempésszünk egy kis tavaszt lakásunkba az Arioso színes virágaival.

Így otthonunk inspirálóbbá is válik: a jól berendezett, világos lakás jótékony hatást gyakorol kreativitásunkra. Rajzolhatunk, festhetünk, naplót írhatunk és olvashatunk — messzire sem kell menni eszközökért hozzá: a Pirexben mindent felfedezhet, amire szüksége lehet, a Libriben pedig igazán lebilincselő történetek kalauzolják el a fantázia világába.

Ilyenkor jó a családdal is időt tölteni: csak úgy repül az idő a gyerekekkel közös, izgalmas társasjátékozás alatt, amely biztosan számtalan önfeledt pillanattal ajándékozza meg a család minden tagját. A kirakózással sem nyúlhat mellé: a Tchibo-nál igazán egyedi készletekre lelhet, amelyek vidám aktivitást jelentenek mindenki számára.

Egy hosszú hét után néha csak egy otthonunkban átélt spa-élményre vágyunk, ami segít feltöltődni energiával. Egy regeneráló arcpakolás vagy egy remek habfürdő mindig tökéletes választás lehet, amelyeket például a Müllerben könnyedén és gyorsan beszerezhet. 

Töltődjön fel úgy, ahogy az életstílusához illik, találjon meg hozzá minden kelléket a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!