Őszi öltözetek

2023-11-07

Nem kell a novembernek olyan egyhangúnak lennie, mint amilyennek sokan gondolják. Jól megválasztott ruhadarabok segítségével ezt a hónapot is változatossá tehetjük! Jöjjön el a MOM Parkba, és nyerjen ihletet ruhatára felfrissítéséhez üzleteinkben.   

Öltözködésünkkel könnyedén sokrétűvé tehetjük az őszi mindennapokat! Az idei trendek ráadásul azoknak kedveznek, akik nem félnek a merészebb színektől. Az élénk, vibráló árnyalatok most különösen népszerűek – gondolta volna, hogy az egyik slágerszín a skarlátvörös? Ha Ön is szeretné kipróbálni, a Gant kínálatában találhat kedvére való darabokat ebben a színben. Amennyiben inkább a klasszikusabb stílust kedveli, válasszon egy örök-elegáns fekete ruhát a NUBU-tól.

Persze azért arra is figyeljünk, hogy meg ne fázzunk a hol meleg, hol hideg őszi napokon. A kulcsszó: a réteges öltözködés. Egy finom és kényelmes harisnya a Calzedonia kollekciójából a hűvösebb szezonban mindig jól jön. Vagy bújjon bele egy jó meleg Liu Jo télikabátba, és válasszon hozzá egy stílusos kiegészítőt a Michael Kors és a Furla táskái vagy a Pandora visszafogottan elegáns ékszerei közül.

Ha épp naposabb az idő, még a szoknya is belefér, Mohito-nál vagy az Elyseés-nél csodás darabok várják! Ha pedig hűvösebbre fordul, térjen be egy jó vastag, kötött pulóverért vagy mellényért a Falconeri üzletébe. 

A MOM Park Önt is felruházza mesés őszi öltözettel és stílussal! 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!