Illat, innováció, ihlet

2023-11-07

Nem csak a divatot jellemzik évszakonként más és más trendek! A parfümök világában is legalább olyan fontos a megújulás, a különleges illatok és stílusok keresése. Találjon rá Ön is legfrissebb kedvenceire a MOM Parkban!  

Idén ősszel a virágos jegyek dominanciája és a fűszeres aromák térhódítása figyelhető meg, a kettő különleges elegye pedig egészen exkluzív hatást kölcsönöz viselőjének az „illatguruk” szerint.

És hogy mi az ősz igazi meglepetése? Az unisex parfümök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek! Nem hiszi? Akkor feltétlenül próbálja ki Carine Roitfeld különösen jól sikerült illatát a Le Parfum kínálatából. Az Aurélien fantázianévre hallgató kompozíció bódító fehér, virágos, mégis kesernyés mirha karakterével hölgyeknek és uraknak egyaránt jól áll. Sőt, a New Notes büszkesége is rabul ejtheti mindkét nem képviselőit! A Musk Complexity fahéjas alapjegye és jázminos középjegye káprázatos harmóniát alkot! 

Ha az egzotikusabb tájak illatait kedveli, mindenképp térjen be a Douglas vagy a dm üzletébe.  Az optimista hangulatú, arab jázmin alapú Valentino VOCE VIVA vagy a narancsvirágos La Rive Her Choice érzéki és egzotikus stílusjegyekkel ruházza fel viselőjét. 

Nem csak parfümünk segítségével mutathatjuk meg legjobb énünket és egyéniségünket a világnak. Otthonunk illata is sokat mesél rólunk! A BUTLERS-ben kapható Pamut Felhők rózsás-gyöngyvirágos-gyümölcsös aromája azonnal kivívhatja vendégeink elismerését és csodálatát! 

Válogasson kedvére az illatok mesés tárházából a MOM Parkban!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!