Olasz és japán ízek bűvöletében

2023-03-28

Friss alapanyagok, egészséges kombinációk – a mediterrán térségekben tényleg tudják mi a dolce vita receptje: a finom falatok és az élet élvezete. Ha Ön is kipróbálna egy-egy autentikus fogást, akkor várjuk a MOM Parkban, ahol az olasz konyha mellett az ázsiai ízeket is megismerheti.

A mediterrán diéta nem véletlenül oly közkedvelt világszerte, bár laktató és kalóriadús lehet egy-egy fogás, mégis könnyed, ahogy a távolkeleti ételkülönlegességek is — sikerük az alapanyagok gondos összeválogatásában rejlik.

Van is pár tippünk, hol kóstolhat bele ezeknek a térségeknek a gasztronómiai remekeibe, és nem kell hozzá Olaszországig vagy Japánig utaznia, elég csak a MOM Parkba ellátogatni. A Mediterrán Cafe & Deli kínálatában friss szendvicseket, wrapeket és különleges péksüteményeket talál. A Localino lesz a család kedvenc törzshelye, otthonos környezet várja, fenséges pizzákkal, vermutokkal.

A barátnőkkel való összeülés egyik legtökéletesebb helyszíne a Vapiano, ahol a kiváló tészták, pizzák, saláták és borok mellett tölthetjük az estét. De ugyanez elmondható a Wasabiról, amit a keleti ízek kedvelőinek ajánlunk. A különleges, izgalmas sushiválogatások mellett pillanatok alatt elrepül majd az idő, főleg ha jó társaságban vagyunk.

Mindezt inkább otthon élvezné? Semmi probléma! Vigye haza a mediterrán és az ázsiai gasztronómia kitűnő fogásait, és válasszon hozzá egy nagyszerű bort a Bortársaság ajánlatából.

A téli időszakra jellemző laktató, nehéz ételek után mindannyian vágyunk valami felemelő, könnyed finomságra, a MOM Parkban ezt könnyedén megtalálhatja.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!