Cserélje a meleg szetteket csinos tavaszi darabokra!

2023-03-28

A jó idő beköszöntével a tavaszi kedvencek végre kiszorítják gardróbunkból a téli összeállításokat, de legalábbis elfeledkezhetünk róluk egészen az ősz végéig.

Ugye, milyen üdítő érzés, amikor a másnapra kikészített ruhák között már nem meleg kötöttek, vastag dzsekik és bélelt csizmák sorakoznak, hanem boldogan áttérhetünk a lengébb szettekre, előkerül a vékony kabát, a miniszoknya, a magassarkú és persze a napszemüveg.

Ha kíváncsi, ebben a szezonban mely színek fogják uralni a kollekciókat, akkor ezúttal is érdemes ellátogatni a MOM Park divatüzleteibe. Azt pedig már most eláruljuk, hogy ezúttal is nagy kedvencek lesznek úgy a pasztell árnyalatok, mint az élénk neonszínek, elég csak megnézni a Liu Jo, az Elysées vagy akár a NUBU által megálmodott darabokat.

Ha eddig halogatta, akkor idén mindenképpen szerezzen be egy ballonkabátot, ez lesz ugyanis a szezon legnagyobb slágere. Nem véletlenül számít alapdarabnak hosszú évek óta, hiszen amellett, hogy praktikus a szeles, akár esős időben is, az elegáns és sportos szetteket egyaránt pillanatok alatt sikkessé varázsolja. Nézzen körül a Michael Kors, a Gerry Weber vagy a Gant kínálatában.

Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem: a legtrendibb táskák közül válogathat a Furlában vagy a Karl Lagerfeldben, ha pedig a legújabb napszemüveg-kollekciókat keresi, akkor térjen be az Optic Worldbe vagy a Vision Express-be. A sikkes outfit kulcsa a tökéletes pár cipő, biztosan megtalálja a kedvencét ebben a szezonban a Salamanderben, a CCC-ben vagy éppen a Reservedben.

A MOM Parkkal a tavaszi gardróbfrissítés igazi élmény lesz!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!