Művészi elképzelések, merész megvalósítás

2023-11-07

Ismerje meg a NUBU új kollekcióját, amelyet szövött textíliák és megfestett, printelt rétegek jellemeznek, strukturált anyagok használatával ötvözve. Garam Judit vezető tervező számára a legfőbb inspirációt két kortárs magyar művész markáns anyaghasználattal és karakteres felületekkel bíró alkotásai jelentették.

A NUBU a modern városi nők és férfiak egyik kedvenc márkájaként könnyedén megteremti a finom egyensúlyt azok számára, akik termékeik mellett döntenek: legyen szó exkluzív ruhákról vagy épp meseszép táskákról. Garam Judit a kollekció megtervezéséhez két kortárs magyar művészalkotásaiból merítette az ihletet.

Kucsora Márta festőművész egyszerre részletgazdag és monumentális vásznaiban ugyanúgy fellelhetőek a japán rakukerámia-művészet stílusjegyei és egyedi vonásai, mint Soltész Ágnes keramikusművész letisztult formavilágú kerámiáinak rétegeiben. Mindez jól illeszkedik a zen filozófiát régóta képviselő NUBU ruhadarabjaihoz, amelyek tervezésénél minden alkalommal fontos alapelv a szemet gyönyörködtető, limitált és egyedi kollekció megalkotása.

Mindez túlmutat az aktuális divatirányzatok leképezésén: a kísérletező, innovatív merészség ugyanúgy tetten érhető benne, mint a részletes és átgondolt kidolgozottság! Ettől lesz az egész olyan izgalmas és egyedi! 

Fedezze fel Ön is az idei őszi divat egy egészen új és különleges irányzatát, találjon rá kedvenceire a NUBU termékpalettájában!  
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!