Exkluzív illatok karácsonyra!

2023-11-07

A különleges ünnepi pillanatokat megismételhetetlen hozzávalók segítségével is megteremthetjük. Tapasztalja meg, milyen egyedi hatást érhet el a lágy mandula vagy az édes vörösáfonya utánozhatatlan illataival! A MOM Park Yves Rocher üzletében már a karácsonyi kollekció termékeit is beszerezheti.

Ha szóba kerül a karácsony, bárki tudna mondani néhány jellegzetes, ehhez az ünnephez kötődő illatot: fenyő, fahéj, mézeskalács vagy épp narancs – alighanem ezek közül jutna eszébe valamelyik a legtöbbünknek. Pedig néhány egyedibb aroma is képes átadni a meghittséget, és odavarázsolni körénk az ünnep csodás fényét, hangulatát. 

A karácsony a szeretet ünnepe, a jól ismert Yves Rocher márka pedig pont egy élethosszig tartó, feltétel nélküli szeretetből született, amely az alapító és Bretagne káprázatos tájai között szövődött. Yves Rocher ugyanis gyakran időzött az erdőben, és felfedezte, hogy a természet pozitív hatással van a közérzetünkre. Eldöntötte: megismerteti az emberekkel az erdők, mezők, virágok esszenciájának legjavát. 

Kerüljön Ön is karácsonyi hangulatba az Yves Rocher limitált kollekciójának a segítségével! Tapasztalja meg, milyen káprázatos hatást nyújtanak a lágy mandula vagy az édes vörösáfonya felhasználásával készült termékek. Egy egész kollekció vár Önre, hogy illatával felüdülést és karácsonyi meghittséget csempésszen hétköznapjaiba. Ajakbalzsam, tusfürdő, testpermet, kézápoló krém vagy épp illatgyertya: bármit választhat az új, limitált termékcsaládból. 

Szerezzen örömet saját magának vagy szeretteinek új, különleges karácsonyi termékekkel! A MOM Parkban most mindent kipróbálhat! 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!