Mutassa meg a szépség titkát!

2020-10-12

A Tematikus Hetek utolsó felvonásában szépségtitkaival kapcsolatban várjuk Insta Story-ját, kedvenc MOM Park-os smink kellékéről, arcpakolásáról vagy szépségápolási trükkjéről, amivel másokat is szívesen motiválna! Ha ellátogat a MOM Parkba és megmutatja kedvenc helyszínét vagy termékét, részt vehet sorsolásunkon! *

Mutatjuk, milyen ajándékok találnak gazdára a szépségápolással kapcsolatban! 

A profi szépségápolás minőségi kozmetikumokkal kezdődik, ezt az elvet vallják a Make Up Factory márkánál is, ahol világszerte elismert sminkmesterekkel dolgoztak együtt, hogy elkészíthessék a tökéletes és professzionális smink termékeiket. Kizárólag a Müller üzletében elérhető termékek mindenki számára lehetőséget nyújtanak, hogy egyedi stílusukat a sminkelésben is megmutassák! E heti nyereményeink között egy Müller - Make up Factory ajándékcsomag is gazdára talál majd!

A smink rajongók tökéletes társa lehet a szépség hét következő nyereménye is, a Douglas Make Up Glam Palette! Ebben a termékben egyszerre találhatók meg azok a szuper divatos és minőségi kellékek, melyek az arcunktól az ajkainkon át, a szemsmink elkészítéséig szükségesek lehetnek! Praktikus elrendezésével és kialakításával, valamint ragyogó színharmóniájával nagyszerű lehetőséget teremt, hogy napról napra újabb és újabb smink trükköket próbálhasson ki!

A dm ajándékcsomagjában a természetes ápolás került a fókuszba. A benne található Alverde kozmetikum naturális hatóanyagaival ápol, nem tartalmaz tartósítószereket és színezékeket, hatását csakis növényi eredetű összetevői garantálják. A Soft&Sicher papírzsebkendők különösen hasznosak lehetnek az előttünk álló időszakban. Nemcsak kíméletesek a bőrrel, hanem a különböző stílusú és színvilágú ízléses dobozok otthona díszeivé is válhatnak! A csomagba került még a Denkmit család terméke is, melynek használatával garantált a tökéletes tisztaság és higiénia otthonában!

Ha van hely, ahol a szépség körül forog minden, mégis a férfiak érezhetik tökéletesen otthon magukat, az kétséget kizáróan nem más, mint a Barber Shop! Az üzletben a nyugati Old School barber vonalat követve olyan egyedülálló szolgáltatásokkal találkozhatunk, mint a forró törülközős, pengés borotválás, no és persze a magas minőségi színvonalon végzett klasszikus hajvágás. Az amerikai 200 kilós borbély székek és ajándék welcome drink biztosítja a férfiak kényelmét és garantálja a tökéletesen laza hangulatot! Ha most velünk játszik, Öné lehet egy Barber Shop termék csomag is!

Mutassa meg Instagram story-jában, hogy mi ápoltságának titka, ossza meg kedvenc MOM Park-os termékét, szépségápolási üzletét vagy hidratáló krémét és legyen Ön az egyik szerencsés, aki ajándékaink valamelyikével gazdagodik!

 

*A nyereményjáték részleteivel kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

 

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!