Élet(mód)imádók, irány a MOM Park!

2020-10-12

Folytatódik a Tematikus Hetek és vele együtt nyereményjátékunk is, ahol ezen a héten a stílus és az életmód rajongói számára készültünk lifestyle ajándékainkkal! A sorsoláson bárki részt vehet, aki ellátogat a MOM Parkba és megmutatja kedvenc helyszínét vagy termékét saját Instagram Story-jában! ­*

E heti ajándékcsokrunkat tehát a lifestyle bűvkörében állítottuk össze és már mutatjuk is, milyen szuper nyereményekkel gazdagodhatnak játékosaink!

Kiváló minőségű kávé, egyedülálló és fejlett kávégép technológia: ez a Nespresso! A cég azonban nem éri be ennyivel, Reviving Origins programjában most még különlegesebb kávék kelnek életre. Legújabb projektjükben Kolumbia, Zimbabwe és Uganda területén segítik a kávétermesztő farmerek munkáját. Célként tűzték ki, hogy a helyiek segítségével az egykor virágzó kávéültetvényeket ismét új életre keltik, hogy különlegesebbnél különlegesebb ízekkel varázsolják el a kávé rajongóit. Ha most velünk játszik Öné lehet egy Reviving Origins triopack, benne egy doboz Esperanza de Colombia (10 kávékapszula), egy doboz Tamuka mu Zimbabwe (10 kávékapszula) és egy doboz Amaha de Uganda (10 kávékapszula) kávéval! A kapszulákat kényelmesen hazaviheti, mert mindemellett még egy Nespresso tote bag is az ajándék része.

Szuper ötletek, nagyszerű design és számtalan stílus: a BUTLERS újabb és újabb elképzeléseivel mindenkit elvarázsol! Ha lakberendezésről van szó, innen bármikor meríthet inspirációt, a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át egészen a kis szuvenírekig! E heti ajándékok között egy szuper vidám Snoopy bögre és tálcaszett talál majd gazdára! Ezekből a csészékből kortyolva a reggeli italokat, a család minden tagja garantáltan jó hangulatban indítja majd a napot!

Illatos gyertyát gyújtani, bekuckózni egy meleg pokrócba bújva, kezünkben egy finom vörösborral és könyvet olvasni, mi ez, ha nem a tökéletes program egy esős őszi napon? Ha szerencséje van, most az egész évszakra való olvasnivalót megnyerheti, ezen a héten ugyanis egy Libri könyvcsomag is gazdára talál majd!

Nincs is szebb dísze a lakásnak, mint egy hatalmas, gyönyörű virágcsokor, mely színeivel beragyogja, illatával pedig elárasztja otthonunkat! Az Arioso virágcsokrai elegánsak és időtlenek, és megrendelőik álmait váltják valóra! Tapasztalja meg Ön is az érzést, milyen belépni egy csodaszép virágoktól illatozó lakásba! Játsszon velünk és legyen Öné az Arioso 15 ezer forint értékű szezonális virágcsokra!

Mutassa meg Instagram story-jában kedvenc dekorációs elemét, legújabb díszpárnáját vagy kedvenc könyvét, hogy újabb izgalmas lifestyle termékekkel gazdagodhasson!

 

*A nyereményjáték részleteivel kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!