Gasztro guruk figyelem: itt a gasztro hét!

2020-10-12

A Tematikus Hetek során ezen a héten az ízek szerelmeseinek kedvezünk izgalmas ajándékainkkal! A sorsoláson bárki részt vehet, aki ellátogat a MOM Parkba és megmutatja kedvenc helyszínét vagy termékét, nyilvános profilról, saját Instagram Story-jában! ­*

Ezen a gasztronómia a főszereplő és már mutatjuk is, milyen ízletes nyereménnyel gazdagodhatnak szerencsés játékosaink!

Egy jó nap indításához elengedhetetlen a tökéletes reggeli, akár helyben, akár útközben fogyasztja el az ember! Ezt vallják a Bagatelle MOM Park csapatában is, ezért egy olyan pékséget hívtak életre, ahol elsőrangú és minőségi kenyerek, péksütemények és cukrászdesszertek várják a látogatókat! No és persze isteni kávéval! A pékségben a bécsi Daiel Moser kávéja mellett saját speciality kávéjukat ajánlják, hogy még különlegesebb ízekkel indíthassa a napot! Ha velünk játszik, most Öné lehet egy 10 alkalmas Bagatelle MOM Park kávékupon!

Egy jól elkészített ebéd még egy nehezebb napba is plusz energiát csempészhet! A Foodstock ételeiben biztosan nem fog csalódni, ha friss ízekre vágyna! A MOM Park éttermének látványkonyhájában ugyanis kívánság szerint készítik a sous vide húsokat és a panírozott és tortillába tekert finomságokat! Mindemellett házias ízekkel, bőséges saláta választékkal és grill fogásokkal is várják a vendégeket! Ha szívesen kipróbálná a Foodstock-ot játsszon velünk! Insta story-jával ezen a héten egy 5000 Ft értékű Foodstock vásárlási utalványt is nyerhet!

Ebéd után jöhet egy finom desszert? Akkor irány az á table! A hely, ahol néhány falat erejéig Franciaországban, a péksütemények és bagettek birodalmában érezhetjük magunkat! Az ebéd utáni mennyei édesség elfogyasztása mellett érdemes körbenézni az ínycsiklandó kenyerek között is és elvinni egyet vacsorára! A pékség kemencéjében ugyanis normandiai lisztből készült, hagyományosan dagasztott és kelesztett kovászos kenyerek sülnek minden nap. Nyereményjátékunkban ezen a héten egy 5000 Ft értékű á táble! vásárlási utalvány is gazdára talál.

Olasz romantika, mediterrán szellemiség és pasta, pasta, pasta, ameddig csak a szem ellát! Ez a Vapiano, a megtestesült Itália, mely egycsapásra hódította meg a városlakók szívét szerte a világon! Az étterem a kitűnő ízek mellett nagyszerű helyszíne is lehet egy baráti találkozónak vagy akár randevúnak, meghitt és minőségi környezete, valamint mosollyal teli hangulata miatt. A hatalmas, valódi tölgyfaasztalok, a letisztult design és világos terek mind azt a célt szolgálják, hogy aki ezt az éttermet választja, ne csak a nagyszerű ízeket élvezze, hanem igazán ki is kapcsolódjon! Most akár egyetlen Insta story-val belekóstolhat az olasz ételekbe és hangulatba, a gasztro héten ugyanis egy 10 000 Ft értékű Vapiano utalványt is megnyerhetnek azok, akik velünk játszanak!

Mutassa meg a kedvenc éttermét, reggeli péksütijét vagy desszertjét, hogy újabb ízélményekkel gazdagodhasson a MOM Parkban!

 

*A nyereményjáték részleteivel kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!