Már csak 1 nap és Shopping Days!

2023-09-12

Szeptember 14. és 17. között újra várja Önt a Shopping Days kuponnapok a MOM Parkban! Válogasson a kihagyhatatlan kedvezmények között, és szerezze be a szezon izgalmas újdonságait! Frissítse MOM Park applikációját a kuponokért vagy érdeklődjön a kuponfüzetért az információs pultnál!

Ha átlapozta már magazinunkat, akkor biztosan van egy-két terve az új évszakra. Például beszerezni az őszi ruhakollekciókat és kiegészítőket – elvégre itt az ideje lecserélni a nyári darabokat gardróbjában! A kedvezmények segítségére lesznek az átrendezésében! Aztán feltölteni a piperekészletét a legújabb kozmetikai termékekkel: érdemes a megfelelő bőrápolásra is gondolni, hiszen a levegő fokozatosan lehűl majd.
Természetesen a finom falatokról se feledkezzen meg: éttermeink fűszeres fogásaival is hangolódhat az új szezonra, a kiadós ebédet pedig egy finom kávéval koronázhatja meg kávézóink egyikében.

Ne habozzon, mert szeptember 14. és 17. között várja a Shopping Days – frissítse MOM Park applikációját a digitális kuponokért, vagy keresse kuponfüzetünket nyomtatott formában, amely limitált számban megtalálható az információs pultunknál.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!