Elegancia az új évszak kezdetén

2023-09-12

Az ősz beköszöntével a divatvilág is változik, a stylistok, designerek pedig nagy örömmel merítenek inspirációt a természet színeiből. Bemutatjuk, mely vidám nyári árnyalatokat tartsuk meg szeptember elején, és hogyan vegyítsük azokat az új szezon földszíneivel a MOM Park fashion üzleteinek kínálatával!

A MOM Park üzleteiben már megtalálhatók az őszi kollekciók. Azonban az indiánnyár miatt még nem süllyesztettük a gardrób mélyére a nyári szettjeinket, így kedvünk és persze az időjárás szerint párosíthatjuk a két évszak különleges darabjait, ezzel téve egyedivé megjelenésünket az átmeneti időszakban. Ilyenkor még bátran viselhetünk szoknyákat: lágy, barna, bézs vagy drapp árnyalatokban érdemes gondolkodni, hiszen ezeket könnyedén párosíthatjuk és fontos, hogy legyen outfitünknek visszafogott darabja, amely ellensúlyozza a többi élénk színű ruhát. A Reserved polcairól válogathatunk — itt ugyanis nemcsak szoknyákat, de nadrágokat is találunk ebben a színvilágban, ha hűvösebbre fordulna az idő.

Keressünk hozzá passzoló cipőt: egy minimalista sneaker a GANT-ból tökéletes választás lehet. Hozza a vörösödő falevelekkel érkező földszín-hullámot, azonban nem túl tolakodó. Városi sétához, utolsó balatoni kiruccanáshoz, gasztrofesztiválhoz egyaránt viselhető. Maradunk a drapp vonalon: hiszen szükségünk van egy táskára is! A klasszikus fekete, esetleg lágy krémszín nem rossz választás, azonban érdemes megfontolni a Karl Lagerfeld ajánlatát is: fonott textúráival ötvözi a természetközeliség érzetét az eleganciával.

Természetesen — ha az alkalom vagy hangulatunk úgy hozza — választhatunk olyan outfitet is, ami inkább a nyár utolsó sugaraiból merít ihletet. Egy Liu Jo felsővel gond nélkül érhetjük el ezt a hatást, de bátran döntsünk akár egy harsány, virágos vagy gyümölcsös egyberuha mellett is: derűs és bohém benyomást érhetünk el, és még a summer vibe is velünk marad egy darabig. Elysées, United Colors of Benetton — ők a vidám minták igazi szakértői. Ha már harsány, a mályvát sem érdemes kihagyni a gardróbból. Élénk, de nem hivalkodó, vidám, de akár egy smart casual outfit részeként is megállja a helyét. Főleg, ha olyan minőségi kasmírból készült darabokat választunk, amilyeneket a Falconeri üzletében találunk.

Amint ezeket a csodálatos szetteket kiegészítjük egy ragyogó ékszerrel, máris tökéletes kora őszi lookot kapunk. A Pandora és a Lukács Ékszer exkluzív kínálattal várja az ékszerkedvelőket, míg a Mohito kínálatában is számtalan csillogó kiegészítő fellelhető, amelyekkel megkoronázhatjuk megjelenésünket.

Találjon rá a tökéletes, minőségi darabokra a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!